AndroidHuaweiVinkkiYleinen

Vinkki: Eivätkö Huawei Health -sovelluksen ilmoitusasetukset toimi? Näin saat ilmoitukset Huawein älykelloihin

Ilmoittaako puhelimesi myös tällaisesta rajoituksesta?

Oletko törmännyt ilmoitusongelmiin Huawei Health -sovelluksen ja Huawein älykellojen kanssa? Monet uusia Huawein kelloja hankkineet ovat varmasti törmänneet ongelmaan, jossa Huawei Health -sovellukselle ei pysty antamaan oikeuksia ilmoituksien lähettämiseksi kelloon. Ongelmaan on kuitenkin helppo ratkaisu.

Kelloa ottaessa käyttöön puhelin saattaa ilmoittaa Huawei Health -sovelluksen laite- ja ilmoitusasetuksia aktivoidessa, että asetukset ovat rajoitettu. Ilmoitusasetuksien kerrotaan olevan estetyn turvallisuussyistä, joka johtunee siitä, että sovellusta ei ole ladattu Googlen omasta sovelluskaupasta. Ilmoituksessa ei anneta mitään ohjeita, miten rajoituksen voisi ohittaa, mutta ratkaisu on melko yksinkertainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Android-puhelimilla käyttäjät voivat sallia rajoitetut asetukset Android 13 -versiosta ja siitä ylöspäin. Kun käyttäjä ottaa rajoitetut asetukset käyttöön, annetaan samalla sovelluksille pääsy Googlen mukaan arkaluontoisiin tietoihin, jotka ”saattavat vaarantaa henkilötiedot”. Google pyytääkin pitämään mielessä, että asetusta ei kannata sallia, jos ei luota sovelluksen kehittäjään.

Asetuksen salliminen on kuitenkin pakollinen toimenpide, jos haluaa Android-puhelimen ilmoitukset myös Huawein älykelloon. Vaiheet asetuksien sallimiseksi ovat alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  1. Avaa Android-laitteen asetusvalikko.
  2. Paina ”Sovellukset”.
  3. Valitse listalta sovellus, eli Huawei Health.
  4. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä > Salli rajoitetut asetukset
  5. Tämän jälkeen asetukset voidaan aktivoida ja jatkaa kellon aktivointia Huawei Health -sovelluksesta.

Tämän jälkeen Huawei Health -sovellukselle pitäisi pystyä antamaan oikeuden ilmoituksiin. Luvan antamisen jälkeen Huawei Health -sovelluksesta voidaan päättää sovellukset, joiden ilmoitukset kelloon halutaan näkyviin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android