VivoYleinen

Vivo Pad Air -tabletti julkaistiin Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä ja 11,5 tuuman näytöllä

Vivo Pad Air

Vivo on julkistanut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Vivo Pad Air -tabletin virallisesti. Kyseessä on edullisemman hintapisteen tabletti, jossa käytetään hieman jo iäkkäitä tekniikoita.

Pad Air on varusteltu 11,5 tuuman kokoisella näyttöpaneelilla, jossa on 2,8K-tarkkuus, 144 hertsin virkistystaajuus sekä 3:2-kuvasuhde. Näytössä on tuki kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suorituskyvystä on vastaamassa Qualcommin muutaman vuoden takainen Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa edelleen hyvää suorituskykyä tablettikäyttöön. Tabletista on useita muistiversioita, joissa on 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128, 256 tai 512 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Akku on kooltaan 8500 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 44 watin teholla USB-C-liittimen kautta. Tabletti tukee Wi-Fi 6 -yhteyttä sekä 3D-panoraamaääntä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 13, jonka päällä hyrrää Vivon oma OriginOS 3 -käyttöliittymä. Mukana kerrotaan olevan paljon optimointeja tabletille, jonka lisäksi tabletti tukee laitteiden välistä yhteistyötä.

Painoa tabletilla on 530 grammaa ja paksuutta on vain 6,67 millimetriä. Runko on valmistettu yhdestä alumiinipalasta. Väriversioita on kolme, jotka ovat sininen, vaaleanpunainen sekä hopea.

Ainakin toistaiseksi Vivo Pad Air on saatavilla vain Kiinassa. Tabletin edullisin 8 + 128 gigatavun versio maksaa 1799 juania ja vastaavasti kallein 12 + 512 gigatavun versio maksaa 2699 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 226 euroa sekä 340 euroa.

Lähde: Ithome (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo