VivoYleinen

Vivo Y77 5G julkaistiin – ensimmäinen puhelin uudella Dimensity 930 -järjestelmäpiirillä

Vivo Y77 5G

Vivo on julkaissut jälleen uuden edullisemman hintapisteen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Vivo Y77 5G. Uutuuspuhelimessa on tuttuja edullisemman keskihintaluokan ominaisuuksia, mutta se tuo mukanaan myös ensimmäisenä älypuhelimena MediaTekin yhden uusimmista järjestelmäpiireistä.

Näyttö puhelimessa on kooltaan 6,64 tuumaa ja se perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on Full HD+ -tarkkuus sekä korkea 120 hertsin virkistystaajuus. Näytön yläreunassa on keskitetysti tehty reikä 8 megapikselin etukameraa varten. Vivo Y77 5G tarjoilee takaosassaan kaksi kameraa, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä edullisemman keskihintaluokan puhelimiin suunnattu uusi Dimensity 930 -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa 5G-tuen. Puhelimessa on korkeintaan 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Vivo Y77 5G tarjoilee myös tuen muistikortille.

Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata 80 watin tehoisella langallisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmänä toimii Android 12, jonka päällä hyrrää Origin OS Ocean -käyttöliittymä. Vivo Y77 5G on varusteltu myös kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo Y77 5G on julkaistu toistaiseksi Kiinassa. Tarjolla on kolme väriversiota, jotka ovat musta, vaaleanpunainen sekä sininen. Puhelimen 6 + 128 gigatavun versio maksaa 1499 juania ja 12 + 256 gigatavun versio maksaa 1999 juania. Hinnat ovat suoraan muunnettuna 220 euroa ja 293 euroa.

Lähde: Vivo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo