MicrosoftWindows 10

Voisiko Microsoftin tuleva Lumia 940 näyttää tältä?

Tunnettu Phone Desingner on mallintanut huhujen perusteella tulevan Microsoftin Lumia-lippulaivapuhelimen. Mallinnetut kuvat ovat hyvin yksityiskohtaisia ja esittävät vuotojen perusteella toteutetun mallinnoksen Lumia 940 älypuhelimesta.

Lumia 940 puhelimessa odotetaan olevan 5,2 tuuman Full HD-näyttö, kahdeksan ytiminen Qualcomm Snapdragon 810 -prosessori, 3 GB RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös 20 megapikselin takakameraa ja 5 megapikselin etukameraa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä mieltä olet alla olevista kuvista? Toivoisitko Lumia 940:n olevan vastaavanlainen?

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

6 Kommenttia

 1. Onko joku muistanut uutisoida tästä mahdollista Lumia 940 XL:ää esittävästä kuvasta? En yhtään tiedä mistä kuvan Instagramiin postannut heppu on kuvansa kaivanut, mutta paljoltihan tuo tämän uutisen pikkuveljeä muistuttaa.

  1. Nopealla vilkaisulla kyseessä olis Microsoft Lovers -Facebook sivun konseptikuvia toukokuulta Lumia 940/XL malleista. Eli yhtä ”epäaitoja” kuvat ovat, kuin artikkelissa nähdyt kuvatkin. https://www.facebook.com/NCPlovers/posts/722338341208007

 2. Oikein nätiltä ja pätevältä näyttää, vaikkei tuo kameran patti niin innostakkaan.
  ”Fyysiset” näppäimet tuonne näytön alapuolelle!
  Nätiltä näyttää kuvissa. 😛

  1. Itse tykkään myös fyysisistä näppäimistä. Ne tekevät mielestäni puhelimesta hieman arvokkaamman oloisen.

 3. Tämän päivän irtisanomisuutisten jälkeen on kyllä aivan sama miltä Microsoftin seuraava kapula näyttää.

  1. Joo. Eipä Microsoftin uutiset oikeen lämmittänyt omaakaan sydäntäni, mutta mikä on pakko tehdä niin on pakko tehdä. Toki ne vähennykset olisi voinut tehdä jostain muualtakin. 🙁

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft