AndroidHMDNokiaYleinen

Voisiko Nokia 9 todella näyttää tältä?

Kiinalaisessa Baidussa on julkaistu varsin vaikuttavalta näyttävä luonnoskuva, jonka väitetään esittävän mahdollisesti vielä tänä vuonna päivänvalon näkevää Nokia 9 -huippupuhelinta. Nokia 9 esitellään luonnoskuvassa yhdessä samaisen lähteen luonnosteleman Nokia 2:n rinnalla. Nokia 9 luonnosta voidaan pitää vähintäänkin suuntaa antavana, sillä luonnos Nokia 2 -puhelimesta on hyvin lähellä todellista, joka kävi ilmi Evan Blassin julkaisemista lehdistökuvista.

Nokia 9:n huhutaan saavan reunasta reunaan ylettyvän näytön, 3D-lasista valmistetun takaosan sekä vastaavan kaksoiskameraratkaisun kuin Nokia 8:ssa. Puhelimen näytön odotetaan perustuvan AMOLED-teknologiaan sekä järjestelmäpiiriksi odotetaan Qualcommin Snapdragon 835 -tehopiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mahdollisesta Nokia 9 -puhelimesta ei ole tällä hetkellä paljoa tietoa, mutta laitteen odotetaan olevan tulossa kuitenkin jossain välissä. HMD Globalin entinen toimitusjohtaja Arto Nummela on haastatteluissa  aikaisemmin kertonut, että yhtiöltä on tulossa kahdenlaisia lippulaivapuhelimia. Toinen laite tarjoaa erinomaista tekniikkaa sekä kilpailukykyisen hinta-laatusuhteen ja toinen taasen todella huippulaatuiset ominaisuudet, kuten Galaxy S8 tai iPhone-puhelimet. Nummelan mukaan yhtiöltä olisi luvassa molemmat puhelimet. Nokia 8 oli todennäköisesti näistä lippulaivoista kilpailukykyisempi, kun taas Nokia 9:n voidaan odottaa olevan hyvin lähellä todellisia huippupuhelimia.

Lähde: Baidu, NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android