MotorolaYleinen

Vuotaja paljasti kuvia viidestä julkaisemattomasta Motorola-puhelimesta – tältä näyttävät Hawaii+, Dubai, Rogue, Rhode ja Austin

Julkaisemattomia Motorola-puhelimia.

Motorola tulee järjestämään 24. helmikuuta uusien Edge-malliston puhelimien julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan nähtävän ainakin Motorola Edge 30 Pro. Motorola suunnittelee myös muita uutuuspuhelimia, joista tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut nyt tarkat vuotokuvat Twitter-tilillään.

Kuvien ohella Blass ei ole julkaissut mitään muita tarkkoja tietoja laitteista, mutta kuvista voidaan päätellä muutamia yksityiskohtia. Ensimmäinen vuotanut puhelin on koodinimeä ”Hawaii+” kantava puhelin, jossa kerrotaan olevan OLED-näyttöpaneeli. Kuvassa laite on esillä vihreässä väriversiossa ja muotoilu on varsin tuttua Motorolaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on teksti ”50MP Quad Pixel”, jolla viitataan etukameran tarkkuuteen. Takaosassa on myös kaksi Motorolan logoa. Etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Puhelimen oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jonka yhteydessä on todennäköisesti sormenjälkilukija.

Motorola ”Hawaii+”

Toinen vuotaneista puhelimista kantaa nimeä Motorola ”Dubai”, ja kyseessä on kuvan perusteella huolellisemmin viimeistelty laite. Kyseessä voisi olla seuraaja esimerkiksi viime vuoden Edge 20 -puhelimelle. Laitteen takaosassa on laatikkoimen kamera-alue, jossa on myös kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on teksti ”50MP | 2.1 um ULTRA PIXEL”, joka viittaa jälleen pääkameraan. Takaosassa on kaksi Motorolan logoa. Yleisilme laitteessa on varsin ohut.

Etuosassa on esillä sopusuhtaisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli ja yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Laitteen oikeassa kyljessä on tuttuun tyyliin virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Todennäköisesti kyljessä ei ole sormenjälkilukijaa, joten se löytynee integroituna näytöstä.

Motorola ”Dubai”

Lisäksi on vuodettu kuva Motorola ”Rogue” -puhelimesta, joka on pääosin jo tuttu. Kyseessä on samaan mallikoodiin perustuva laite, joka julkaistiin joulukuussa Kiinassa nimellä Motorola Edge X30. Eurooppaan puhelinta odotetaan nimellä Motorola Edge 30 Pro, eikä kuva paljasta kovin suuria muutoksia. Erikoisesti Motorola-logo on laitettu puhelimen vasempaan alakulmaan. Lisäksi yksi muutoksista voisi olla se, että sormenjälkilukija on laitettu näyttöön, eikä se ole kyljessä.

Kuvat paljastavat, että kyseisessä mallissa käytetään näytönalaista etukameraa. Joka tapauksessa ”Rogue” on lippulaivatason älypuhelin, jossa on Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä 50 megapikselin kamerasensori. Tarkemmin puhelimeen voi käydä tutustumassa aikaisemmassa Motorola Edge X30 -puhelinta koskevasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola ”Rogue”

Evan Blass on julkaissut useita kuvia Motorola ”Rhode” -puhelimesta, jonka kerrotaan tulevan saataville 4G- ja 5G-versioissa. Kyseessä olisi siis edullisemman hintapisteen puhelin. Muotoilu vastaa tuttua Motorolaa, eli takaosassa on kolmea kameraa varten tehty kamera-alue ja etuosassa on näyttö, jossa on etukamerareikä. Todennäköisesti sormenjälkilukija on integroituna kyljessä olevaan virtapainikkeeseen. Kuvissa puhelin on esillä väriversioissa harmaa ja valkoinen, joiden lisäksi 4G- ja 5G-versioiden välillä on pieni ero takaosan kuvioinnin kanssa.

Viimeinen vuotaneista laitteista kantaa nimeä Motorola ”Austin”, joka on kuvan perusteella hyvin edullinen laite. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salama. Pääkameran tarkkuudeksi paljastuu 50 megapikseliä. Etuosassa on suurilla näytön kehyksillä varusteltu näyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen.

Motorola ”Austin”

Valitettavasti puhelimien tarkoista tuotenimistä tai teknisistä ominaisuuksista ei ole vielä tietoja. Kaikkien puhelimien näytöllä on päivämäärä 3. huhtikuuta, joka voisi viitata julkaisun tapahtuvan kevään aikana. Todennäköisesti lähiviikkoina tullaan kuulemaan enemmän yksityiskohtia.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola