SamsungYleinen

Vuotaja: Samsung julkaisee Galaxy S21 FE -puhelimen 4. tammikuuta ja Galaxy S22 -puhelimet 8. helmikuuta

Samsung Galaxy S21 FE ja Galaxy S22 Ultra.

Samsungilta on luvassa alkuvuodesta useampia mielenkiintoisia julkaisuja, sillä odotuksissa on muun muassa Galaxy S21 FE sekä Galaxy S22 -malliston puhelimet. Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisu on viivästynyt jatkuvasti, mutta Samsung tulee julkaisemaan sen ensitöikseen vuoden vaihtuessa. Lisäksi vain kuukausi myöhemmin luvassa on todelliset lippulaivat.

Monesti kyseenalaisista vuodoistaan tunnettu Jon Prosser julkaisi aikaisemmin tällä viikolla luotettavia live-kuvia Galaxy S22 Ultra -puhelimesta, mutta nyt samainen kaveri on julkaissut tarkat yksityiskohdat Samsungin alkuvuoden julkaisuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Prosser kertoo, että Samsung järjestää Unpacked-tapahtuman Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisua varten 4. tammikuuta 2022. Nähtävästi Samsung ei tule tarjoamaan puhelimelle minkäänlaista ennakkomyyntiä, vaan varsinaisen myynnin kerrotaan alkavan jo 11. tammikuuta. Galaxy S22 -puhelimien julkaisun kerrotaan tapahtuvan 8. helmikuuta kello 17 Suomen aikaan. Galaxy S22 -puhelimien ennakkomyynnin kerrotaan alkavan heti ja myynti alkaa 18. helmikuuta.


Toistaiseksi tiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan, mutta ne voivat olla myös täysin paikkansa pitäviä. Aikaisempienkin tietojen mukaan puhelimien julkaisua on odotettu tammi- ja helmikuussa. Galaxy S21 FE -puhelimen julkaisua Samsung on joutunut lykkäämään monesti piiripulan takia, mutta korealaisyhtiö on päättänyt julkaista sen silti puolivuotta aikataulusta myöhässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Siinä missä Galaxy S21 FE edustaa vielä vuoden 2021 edullisempaa lippulaivaa, niin Galaxy S22 -malliston puhelimissa tiedetään olevan ensi vuoden lippulaivapuhelimien teknisiä ratkaisuja. Galaxy S22- ja Galaxy S22+ -puhelimiin odotetaan vain pieniä muutoksia, mutta Galaxy S22 Ultra tulee saamaan kokonaan uuden muotoilun sekä integroidun S Pen -kynän.

LUE MYÖS: Samsung Galaxy S22 Ultra esillä ensimmäisissä live-vuotokuvissa – vahvistus S Pen -kynälle ja Galaxy Note -puhelimista tutulle muotoilulle

Lähde: Twitter (Jon Prosser)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung