HuaweiYleinen

Vuoto: Huawein julkaisematon Watch Fit 3 ulkoisesti kuin ilmetty Appe Watch, mutta teknisesti jotain aivan muuta

Huawei tulee lähiviikkojen aikana esittelemään uuden Watch Fit 3 -älykellon, joka muistuttaa kuvien perusteella hyvin paljon Apple Watch -kelloja. Kuvia kellosta sekä tekniset tiedot on ennakkoon vuotanut saksalaisverkkokauppa. 

Huawei Watch Fit 3 -älykellon näytön kooksi ilmoitetaan 1.82-tuumaa. Kokonsa puolesta kello on viimeisintä Apple Watch 9 -älykelloa vain hieman pienempi. Watch Fit 3 on varustettu AMOLED-paneelilla, jonka tarkkuus on 480×480 pikseliä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muotoilun osalta kellon runko on hieman neliskanttisempi ja näytön reunat on paksummat, kuin Applen kellossa. Kellon oikeasta kyljestä löytyy kaksi painiketta, toinen on kruunumainen, todennäköisesti pyöritettävä toimintapainike, kun suoraan sen alapuolelta löytyy rungon tasolle integroitu toimintapainike. Painikkeiden välistä löytyy oletettavasti mikrofoni. 

Muotoilun lisäksi myös ohjelmiston sekä kellotaulujen osalta inspiraatiota on otettu runsaasti Applen watchOS-käyttöjärjestelmästä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon vasemmasta kyljestä löytyy kaiutin. Kaiuttimet eivät sijaitse aivan rungon keskiosassa vaan ne on oletettavasti teknisten syiden takia sijoitettu hieman alemmas.  

Muiden teknisten tietojen osalta kellosta löytyy neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, joten kyseessä on vain ”kevyt” älykello. Kellosta löytyy 400 milliampeeritunnin akku, jonka saa ladattua täyteen 68 minuutissa. Yhteyksien osalta kello on varustettu Bluetooth 5.2 -yhteydellä ja GPS-tuella. Kellon kerrotaan olevan vedenkestävä 5ATM-luokituksen mukaisesti. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Watch Fit 3 kykenee tallentamaan varsin perusasioita, kuten unta, sykettä, kaloreita, askeleita sekä veren happisaturaatiota.  

26 grammaa painava Huawei Watch Fit 3 on listattu sivustolle neljässä värissä, jotka ovat musta, valkoinen, vaaleanpunainen ja kultainen. Kello on saatavilla muovisilla tai nahkaisilla rannekkeilla. Muovirannekkeilla varustetun version hinnaksi on ilmoitettu 159 euroa, kun nahkaisella rannekkeella varustettu kello maksaisi 179 euroa.  

Virallisesti ei ole tiedossa milloin Huawei julkaisee Watch Fit 3 -kellon. 

Lähde: WinFuture 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei