ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 5 -pelipuhelin saamassa huimat 18 gigatavua RAM-muistia

Asus on kertonut julkaisevansa uuden ROG Phone 5 -pelipuhelimen globaalisti ensi viikolla 10. maaliskuuta ja viime aikoina puhelimesta on paljastunut myös muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tällä kertaa suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta on paljastunut puhelimen yksi versio, jossa on ennätysmäärä RAM-muistia.

Joissakin huippupuhelimissa on viimeisen vuoden sisällä nähty 16 gigatavua RAM-muistia, mutta Asus on viemässä tämän vielä hieman pidemmälle, sillä ROG Phone 5:n odotetaan saavan huimat 18 gigatavua RAM-muistia. Kyseessä olisi maailman ensimmäinen 18 gigatavun RAM-muistilla varusteltu älypuhelin. Geekbench on kertonut puhelimen yhden ytimen pisteiksi 1113 ja monen ytimen pisteiksi 3468.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa tuorein Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on nähty jo muutamissa puhelimissa alkuvuoden aikana. Tietojen mukaan ROG Phone 5 tulee saamaan tuoreiltaan myös Android 11 -käyttöjärjestelmän. Muiden vuotojen mukaan puhelimessa olisi 6,7 tuuman OLED-näyttöpaneeli, 6000 milliampeeritunnin akku sekä 66 watin pikalataus. ROG Phone 5:n odotetaan saavan myös 64 megapikselin kolmoiskameran sekä erillisen pienen takaosan näyttöpaneelin.

Asus tulee julkaisemaan ROG Phone 5 -pelipuhelimen ensi viikolla 10. maaliskuuta globaalisti, jolloin kaikki tarkat yksityiskohdat puhelimesta paljastuvat.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS