MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa: Motorola Edge 50 Prossa ei ole Snapdragon 8 -sarjan huippupiiriä

Motorola on vahvistanut julkistavansa uuden Edge 50 Pro -älypuhelimen Intian markkinoilla 3. huhtikuuta. Puhelimesta on paljastettu jo virallisia kuvia sekä yksityiskohtia, mutta nyt tuore vuoto paljastaa myös tietoja suorituskyvystä.

Toistaiseksi julkaisematon puhelin on paljastunut Geekbench-suorituskykytestin kautta, josta vahvistuu ainakin yksi mielenkiintoinen yksityiskohta. Huhuissa on puhuttu puhelimen saavan Snapdragon 8s Gen 3 -järjestelmäpiirin, mutta suorituskykytesti kertoo jotain aivan muuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edge 50 Prossa on nimittäin Qualcommin kehittämä Snapdragon 7 Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka on suunnattu ylempään keskihintaluokkaan. Motorola on vihjannut Snapdragon 8s Gen 3 -piirin käyttämistä Kiinassa julkaistavassa Moto X50 Ultrassa, joten Intiassa esiteltävä Edge 50 Pro ei tule olemaan uudelleen brändätty laite.

Motorola on varustellut tulevan puhelimen 12 gigatavun RAM-muistilla sekä Android 14 -käyttöjärjestelmällä, jotka paljastuvat suorituskykytestin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudesta Motorola Edge 50 Prosta tullaan julkaisemaan kolme väriversiota, jotka ovat musta, violetti sekä hopea. Värien kerrotaan olevan Pantonen valitsemat, joten Motorola jatkaa tuttua väriyhteistyötään. Yhteistyö laajenee nyt myös näyttöön, sillä Edge 50 Pron kerrotaan olevan maailman ensimmäinen puhelin, jossa on Pantonen sertifioima näyttö värintoiston osalta.

Motorola on vahvistanut tiettyjä yksityiskohtia myös puhelimen kameroista. Tarjolla on AI-pohjainen 50 megapikselin pro-tason kameratoteutus, joten tarjolla on nähtävästi 50 megapikselin pääkamera. Lisäksi mukana on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera, joka kykenee myös makrokuvaamiseen. Kameroiden väritaltioinnista vastaa myös Pantone.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola