SamsungYleinen

Vuoto paljastaa yksityiskohtia kaiken kestävästä Samsung Galaxy Xcover 5 -älypuhelimesta

Samsung Galaxy Xcover 4S

Samsungilta odotetaan huhujen perusteella uutta kaiken kestävää älypuhelinta, joka kantaa nimeä Galaxy Xcover 5. Viime vuonna Samsung esitteli Galaxy Xcover Pro -puhelimen, jonka lisäksi aikaisemmin on nähty Galaxy Xcover 4s. Tänä vuonna luvassa olisi suurempi päivitys, joka on myös yllättävän kompaktin kokoinen.

Vuoto paljastaa Galaxy Xcover 5 -puhelimessa olevan pieni 5,3 tuuman näyttöpaneeli, mutta laite on kuitenkin kooltaan hieman suurempi kestävän rakenteen takia. Näyttöön odotetaan 1600 x 900 pikselin tarkkuutta, joten kyseessä on varsin edullinen kestävärakenteinen puhelin. Samsungin odotetaan hyödyntävän puhelimessa Exynos 850 -järjestelmäpiiriä, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Xcover 5 -puhelimen takaosassa tullaan näkemään 16 megapikselin pääkamera ja etuosaan huhutaan 5 megapikselin kameraa. Puhelimessa on myös 3000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 15 watin teholla. Samsung tulee tarjoamaan puhelimessa odotettavasti myös tuoreeltaan Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Toistaiseksi Galaxy Xcover 5 -puhelimen mahdollisesta julkaisuajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta puhelin nähdään todennäköisesti alkuvuoden aikana.

Lähde: Twitter (Sudhanshu)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung