HMDNokiaYleinen

Vuoto: Tältä näyttää Nokia 9 PureView -puhelimen etupuoli

Nokia 9 PureView on ollut yksi vuoden odotetuimmista älypuhelimista, odotus jatkuu myös vuoden 2019 alussa. Huhujen mukaan uutuuspuhelin saatettaisiin nähdä julkisesti tammikuun aikana, mutta mitään vahvistettua julkaisupäivää ei toistaiseksi kuitenkaan ole. Tällä kertaa nettiin on ilmestynyt kuvia väitetyn Nokia 9 PureView -puhelimen etupuolesta. Aikaisemmin puhelimen takaosasta on nähty luotettava vuotokuva.

Uusissa vuotokuvissa nähdään koko Nokia 9 PureViewin etuosa, mutta nähtävästi kuvissa näytön päällä on jonkinlainen suojakalvo. Kuvien perusteella puhelimessa nähdään 18:9-kuvasuhteen kosketusnäyttö, pyöristetyt kulmat sekä varsin suuret reunat näytön ylä- ja alapuolilla. Näytön yläpuolella on nähtävissä Nokia-logo, yksi etukamera, puheluihin käytettävä kuuloke sekä kaksi muuta sensoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin nähdyt kuvat ovat vahvistaneet puhelimen saavan huhutun ”viitoiskameran”, jonka kaverina on LED-salama sekä laserautomaattitarkennus. Nokia 9:n mitoiksi on vuodossa ilmoitettu 155 x 75 x 7,9 millimetriä. Vuotokuvissa ei ole nähtävissä perinteistä sormenjälkilukijaa, joten on hyvin mahdollista, että Nokia 9 tulee saamaan huhutun näytönalaisen sormenjälkilukijan.

Nokia 9 tulee rakentumaan lasisista pinnoista sekä metallisesta kehyksestä. Puhelimessa on USB-C-tyypin latausliitin, mutta perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä ei tule löytymään. Teknisesti Nokia 9 PureViewin kerrotaan perustuvan Qualcommin Snapdragon 845 -piiriin.

Aikaisempia huhuja ja tietoja Nokia 9 PureView -puhelimesta löytyy tämän linkin takaa.

Lähde: SlashLeaks

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD