HuaweiYleinen

Huomenna julkaistavasta Huawei Watch GT 2 Pro -älykellosta julkaistiin jo unboxing-video

Huawei tulee huomenna julkaisemaan kehittäjätapahtuman yhteydessä pidettävässä lanseeraustilaisuudessa uusia tuotteitaan. Huaweilta on odotuksissa uusia älykelloja, uusia kuulokkeita, päivitettyjä läppäreitä sekä paljon muuta. Tällä kertaa YouTubeen on lisätty unboxing-video vielä julkaisemattomasta Huawei Watch GT 2 Pro -älykellosta.

Videolla käydään läpi tulevan älykellon myyntipakkauksen sisältö. Myyntipakkauksessa on itse kellon lisäksi, langaton latausalusta kelloa varten ja käyttöopas. Langaton lataus on yksi Huawein uutuuskellon tuoreista ominaisuuksista, jota ei ole aikaisemmin yhtiön kelloissa nähty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti Watch GT 2 Pro on pitkälti samanlainen kuin Huawein nykyisetkin älykellot. Kello on varusteltuna 1,39 tuuman suuruisella pyöreällä näytöllä, jossa on 454 x 454 pikselin tarkkuus. Watch GT 2 Pro koostuu myös ruostumattomasta teräksestä, johon on yhdistettynä muovi- tai nahkaranneke. Kellon tehoista kerrotaan vastaavan Kirin A1 -järjestelmäpiirin ja kellossa on myös 455 milliampeeritunnin akku, joka takaa 14 päivän akunkeston.

Huawei tulee julkaisemaan Watch GT 2 Pron jo tällä viikolla ja sen odotetaan olevan tulossa saataville maailmanlaajuisesti. Euroopassa kellon hinta saattaa huhujen mukaan asettua 280 euroon. Ennenaikaisesti julkaistun unboxing-videon voi katsoa alapuolelta.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Hyvä Huawei.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei