XiaomiYleinen

Vuotokuva paljastaa Xiaomi 12T Pro -puhelimen – vahvistus 200 megapikselin pääkameralle

Xiaomi 12T Pron kamera-alue.

Xiaomi julkisti kotimarkkinoillaan Kiinassa viime viikolla uuden Redmi K50 Ultra -puhelimen, joka on tulossa myös globaalisti saataville hieman muutettuna. Xiaomi tulee esittelemään pian uudet Xiaomi 12T- ja Xiaomi 12T Pro -puhelimet, joista jälkimmäisestä on julkaistu nyt ensimmäinen live-vuotokuva.

Phonandroid-sivusto on saanut käsiinsä kuvan, jossa on esillä väitetysti Xiaomi 12T Pro. Kuvassa nähdään puhelimen takaosan yläreuna ja kamera-alue. Kuvassa Xiaomi 12T Pro muistuttaa hyvin vahvasti Redmi K50 Ultraa, joka vahvistanee Xiaomin vain hieman muokkaavan puhelinta globaaleille markkinoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera-alueessa nähdään kolme kamerasensoria, kaksois-LED-salamavalo sekä teksti ”200MP”, joka vahvistaa pääkameran tarkkuuden. Kyseessä olisi siis markkinoiden toinen 200 megapikselin kameran saava puhelin, sillä Motorola julkisti jo aikaisemmin Moto X30 Pron Kiinassa. Viime viikolla julkaistu Redmi K50 Ultra tarjosi 108 megapikselin kameran, joten kamerat ovat saaneet pientä päivitystä.

Redmi K50 Ultran ohjelmistossa on viittauksia 200 megapikselin kameraan.

Jo aikaisemmin Redmi K50 Ultran ohjelmistosta löytyi viittaus siihen, että globaalisti Xiaomi 12T Prona julkaistava laite tulee saamaan eri kamerasensorin. Ohjelmistossa oli tuki 200 megapikselin tasoiselle ISOCELL HP1 -sensorille, joka on kooltaan 1/1.22 tuumaa ja siinä on 0,64 mikronin pikselikoko. Kamerasensorilla voidaan ottaa 200, 50 ja 12,5 megapikselin tasoisia kuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden ohella Xiaomin ei odoteta tekevän Xiaomi 12T Pro- ja Redmi K50 Ultra -puhelimien välille merkittäviä muita eroja. Tulevasta puhelimesta tiedetään siis jo nyt lähes kaikki. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri ja siinä on tasainen 6,67 tuuman kokoinen 120 hertsin AMOLED-näyttöpaneeli. Xiaomi 12T Pro tulee samaan myös 5000 milliampeeritunnin akun sekä 120 watin tehoisen pikalatauksen.

Redmi K50 Ultra

200 megapikselin kameran rinnalla puhelimessa on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Xiaomi tulee tarjoamaan puhelimessa lisäksi 20 megapikselin tasoisen etukameran. Redmi K50 Ultran tarkkoihin ominaisuuksiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomin odotetaan tuovan Xiaomi 12T Pron myyntiin Euroopassa 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 849 euron hintaan. Kiinalaisvalmistaja julkistanee myös edullisemman Xiaomi 12T -perusmallin, jonka hinta asettuisi 649 euroon. Julkaisua odotetaan syksyn aikana.

Lähde: Phonandroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi