HonorYleinen

Honor Pad X8- ja Pad X8 Lite -tabletit tulossa – ensimmäiset tiedot paljastuivat

 

Honor Pad X7

Honor on tehnyt paluun tablettimarkkinoille Kiinassa jo usean mallin voimin, mutta myös globaalisti yhtiö on laajentamassa valikoimaansa pian uudella Honor Pad 8 -tabletilla. Tuoreet huhut ja sertifiointitiedot antavat vihiä yhtiöllä olevan kehitteillä uusi edullisempi tabletti.

Kiinasta kantautuvan raportin mukaan Honor olisi valmistelemassa uuden edullisen Honor Pad X8 -tabletin julkaisua. Vahvistus mallinimelle saadaan myös Bluetooth Launch Studio -tietokannasta, jossa tabletti on listattu. Honor on oikeastaan julkaisemassa kaksi tablettia, sillä Honor Pad X8 -tabletin mallinumeroiden ”AGM3-AL09HN” ja ”AGM3-W09HN” rinnalla sertifikaatin on saanut Honor Pad X8 Lite mallinumerolla ”AGM-W09HN”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Pad X8 ja Honor Pad X8 Lite

Luvassa on siis kaksi tablettia, jotka ovat Honor Pad X8 ja Pad X8 Lite. Sertifikaatista voidaan päätellä Honorin valmistelevan molempien tablettien julkaisua globaalisti ja niissä on Bluetooth 5.3 -yhteys. Valitettavasti sertifiointi ei paljasta tableteista mitään enempää, mutta Kiinasta kantautuva raportti on kertonut Honor Pad X8 -tabletin tietoja.

Huhujen mukaan tabletissa olisi näyttö, jonka tarkkuus yltää 1920 x 1200 pikseliin. Tehoista pitäisi vastata MediaTekin kehittämän Helio G80 -järjestelmäpiirin, jossa on integroitu ARM Mali-G52 -grafiikkaprosessori. Kyseessä on 4G-järjestelmäpiiri, joten 5G-yhteyksiä tablettiin on turha odottaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viime vuonna Honor esitteli Honor Pad X7 -tabletin, jota ei nähty myynnissä globaalisti. Kyseessä oli hyvin edulliseen hintaluokkaan sijoittuva lähtötason tabletti, jota voitaneen odottaa myös Honor Pad X8 -tabletilta. Toistaiseksi tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa, mutta odotettavasti julkaisua voidaan odottaa lähiaikoina. Yksi mahdollinen julkaisupäivä voisi olla 2. syyskuuta, jolloin Honor esittelee uutuuksia IFA 2022 -messuilla Berliinissä.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi) , Bluetooth SIG

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor