HMDNokiaYleinen

Vuotokuvassa edullinen Nokia 2.4 – saamassa kaksoiskameran ja perinteisen sormenjälkilukijan

Nokia 2.4 / Kuva: Evan Blass

Tunnettu vuotaja Evan Blass on tällä kertaa julkaissut tarkan tuotekuvan HMD Globalin tulevasta Nokia 2.4 -älypuhelimesta. Nokia 2.4 tunnetaan myös koodinimellä Nokia ”Wolverine”, jonka julkaisua odotetaan piakkoin yhdessä Nokia 3.4 -älypuhelimen kanssa. HMD Globalin on odotettu julkaisevan puhelimet IFA 2020 -messujen yhteydessä tämän viikon aikana, mutta HMD Global ei ole sitä itse vahvistanut.

Kuvassa Nokia 2.4 on esillä sinisessä väriversiossa, joka on rakenteeltaan myös muovia. Takaosassa on kaksoiskamera, joiden alapuolella on myös LED-salamavalo. Takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija sekä Nokia-logo. Nokia 2.4:n etuosassa on pisaramaisella lovella varusteltu näyttöpaneeli, jonka alapuolella on paksu musta kaistale, johon on asetettu Nokia-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan Nokia 2.4 -puhelimessa tullaan näkemään noin 6,5 tuuman HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, 4380 milliampeeritunnin akku sekä MediaTek Helio P22 -järjestelmäpiiri. RAM-muistia on todennäköisesti 2 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 16 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä tiedetään toimivan puhdas Android 10.

Toistaiseksi HMD Global ei ole itse vahvistanut julkaisevansa lähiaikoina uusia älypuhelimia, mutta syksyn mittaan yhtiöltä on lupa odottaa lukuisia edullisia ja keskihintaisia laitteita. Nokia 2.4:n ohella HMD Global tulee todennäköisesti esittelemään Nokia 3.4-, Nokia 6.3- ja Nokia 7.3 -puhelimet.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD