OnePlusYleinen

Paljastuiko OnePlus 8T vahingossa uudesta Android 11 -käyttöjärjestelmästä? – tältä tuleva puhelin saattaa näyttää

Kuva mahdollisesta OnePlus 8T -puhelimesta.

OnePlussan tuorein Android 11 -kehittäjäversio OnePlus 8 -malliston älypuhelimille on kätkenyt sisällensä mielenkiintoisen yksityiskohdan. Koodista on nimittäin löydetty kuva mahdollisesti myöhemmin tänä vuonna julkaistavasta OnePlus 8T -puhelimesta. Kuvatiedosto on nimetty koodissa myös ”OnePlus_8T-webp” -nimellä, joka viittaa hyvin vahvasti OnePlus 8T -malliin.

Kuvassa puhelin nähdään vain etuosasta katsottuna ja OnePlus 8T muistuttaa hyvin paljon OnePlus 8 -puhelinta. Näyttö on todennäköisesti tasainen, kun OnePlus 8 -mallissa nähtiin hieman reunoilta kaartuva toteutus. OnePlus 8T:n näytön vasemmassa yläkulmassa nähdään myös yksi reikä etukameraa varten. Vuotanut kuva ei paljasta juurikaan mitään muuta, mutta näyttöä kiertää hyvin ohut kehys ja laitteen alumiinikehys näyttää olevan vihertävä, joka voi olla yksi OnePlus 8T:n väreistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 8T -puhelimen kuvan lisäksi koodista on löytynyt vihjauksia uudistetusta pelitilasta. OnePlus on kehittämässä kamerasovellukseensa myös 8K-videokuvausta, joka viittaa vahvasti OnePlus 8T -puhelimissa olevan aikaisempaa tarkempi videokuvaus.

Jo aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus tulisi hyödyntämään OnePlus 8T -puhelimissa Qualcommin tuoreinta Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiriä. Puhelimiin on lupa odottaa myös 65 watin Super Warp Charge -pikalatausta sekä 64 megapikselin pääkameroita.

Toistaiseksi OnePlus ei ole itse vahvistanut OnePlus 8T -puhelimien tarkkaa julkaisuajankohtaa. Viime vuonna OnePlus 7T -puhelin julkaistiin jo syyskuun lopulla, kun OnePlus 7T Pro julkaistiin hieman myöhemmin lokakuun alkupuolella. Todennäköisesti myös OnePlus 8T -malliston älypuhelimet tulevat markkinoille lokakuun aikana.

Lähde: Oxygenupdater.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus