AndroidHMDNokiaYleinen

Vuotokuvassa tuntematon Nokia-puhelin – voisiko olla Nokia 3.1 Plus?

HMD Global näyttää kehittävän kovaa tahtia uusia Nokia-puhelimia ja yhtiö on julkaisemassa ainakin yhden uuden puhelimen Lontoossa 4. lokakuuta. Tänään Kiinassa on vuotanut toistaiseksi täysin tuntematon Nokia-puhelin, josta on julkaistu kuva Baidussa.

Kuva ei paljasta puhelimen teknisestä toteutuksesta mitään, mutta ulkoinen olemus paljastuu selvästi. Kuvan perusteella puhelimessa voisi olla kokonaan muovinen rakenne tai mahdollisesti muoviset päädyt ja alumiininen takakuori, joka viittaisi alempaan hintaluokkaan. Lisäksi on nähtävissä puhelimessa olevan kaksoiskamera, jonka kaverina on LED-salama. Kameroiden alapuolella on selvästi myös sormenjälkilukija. Kyseessä on mitä todennäköisemmin siis ainakin 200 euroa maksava älypuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta on hyvin vaikea lähteä tarkasti kertomaan mistä puhelimesta voisi olla kyse, mutta HMD Globalin mallinimeämisen tuntien kyseessä voisi olla hyvinkin ”Nokia 3.1 Plus”. Kuvasta nähdään myös selvästi Nokian logo sekä Android One -logo, joka vahvistaa jälleen puhtaan Android-käyttöliittymän hyödyntämisen.

Aikaisemmin tänään nähtiin tarkka vuotokuva julkaisemattomasta Nokia 7.1 Plus -puhelimesta.

Lähde: Baidu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android