AppleYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Apple Watch Series 7 -älykellot saavat merkittävän uudistuksen

Applen on odotettu päivittävän uusien älykellojensa muotoilun, ja nyt esimakua siitä on saatu vuotaneiden mallinnuskuvien muodossa. Applen tiedetään julkaisevan uudet Apple Watch Series 7 -sarjan älykellot myöhemmin tänä vuonna.

Tubettaja Jon Prosser on julkaissut videon, jossa kerrotaan uusien Apple Watch Series 7 -älykellojen muotoilusta sekä uudistuksista. Julkaistuissa mallinnuskuvissa nähdään kello, jossa on Applen muiden uusien tuotteiden kaltainen tasakylkinen muotoilu. Älykellot tulevat olemaan edelleen kulmikkaita, mutta tasaiset kyljet tekevät selvän uudistuksen muotoiluun, sillä Apple on aikaisemmin pyöristänyt kyljet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuoto paljastaa Apple suunnittelevan Watch Series 7 -mallistoon myös uutta vihreää väriversiota. Mallinnuskuvat eivät ole Applen aitoja tuotekuvia, vaan ne perustuvat tubettajalle jaettuihin kuviin ja niiden perusteella on varsin todenmukaiset kuvat pystytty luomaan. Perinteisempien kellojen tapaista pyöreää näyttöä ei tänäkään vuonna todennäköisesti päästä näkemään, vaikka monet ovatkin sellaista toivoneet.

Yleisesti Apple on julkaissut uudet älykellot vasta syksyllä, joten nyt uutta Apple Watch Series 7 -mallistoakin odotetaan vasta myöhemmin tänä vuonna. Kuvat antavat nyt kuitenkin hyvän käsityksen siitä, millaisia uudistuksia Apple on suunnittelemassa älykellojensa muotoilulle.

Lähde: YouTube

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple