OnePlusYleinen

Paljastus koodista: OnePlus Watch -älykellosta tulossa pian Harry Potter -erikoisversio

OnePlussan ensimmäinen älykello julkaistiin uusien OnePlus 9 -sarjan älypuhelimien kanssa maaliskuussa. OnePlus Watch esiteltiin kahdessa versiossa, jotka olivat ruostumattomasta teräksestä valmistettu klassinen versio sekä kobolttiseoksesta valmistettu erikoisversio. Uuden vuodon perusteella OnePlus olisi valmistelemassa myös toista erikoisversiota, joka olisi suunnattu Harry Potter -faneille.

OnePlussan tuoreimman Health-sovelluksen koodeista on löydetty viittauksia tulevaan ”Harry Potter Limited Edition” -versioon OnePlus Watch -älykellosta. Valitettavasti koodit eivät paljasta erikoisversiosta juurikaan mitään, mutta sovelluksen syövereistä on löytynyt myös muutamia kustomoituja kellotauluja, jotka ovat tarkoitettu Harry Potter -kellolle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuten kellotaulujen kuvista voi nähdä, niin mahdollisesti pian julkaistava Harry Potter -erikoisversio OnePlus Watch -älykellosta tulee saamaan teemaan sopivia ohjelmistomuutoksia. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole tietoa, miltä kello näyttää ja tuleeko laitteistoon mitään muutoksia verrattuna jo markkinoilla olevaan OnePlus Watch -älykelloon. Ainakaan vielä OnePlus ei ole itse vahvistanut julkaisevansa uutta erikoisversiota, mutta mahdollisesti kesän aikana saatetaan kuulla lisätietoja.

Lähde: Oxygenupdater.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus