AndroidSamsungYleinen

Taittuvanäyttöinen Samsung Galaxy Z Flip sai Android 11 -päivityksen Suomessa

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung on laittanut tänään jakoon Android 11- ja One UI 3 -päivityksen yhtiön taittuvanäyttöisille Galaxy Z Flip -puhelimille Suomessa. Päivitys on saatavilla nyt ainakin Galaxy Z Flip (4G) -versiolle, mutta myös Galaxy Z Flip 5G on päivityksen jo saanut tai se tulee saataville hyvin pian. Samsung on loppuvuoden aikana jakanut Android 11 -päivitystä ahkerasti yhtiön huippupuhelimille, sillä Suomessa päivitys on saatavilla jo Galaxy S20- ja Note 20 -mallistoille. Lisäksi Galaxy S20 FE on päivityksen jo saanut.

Galaxy Z Flipille päivityksen versionumero on F700FXXU3CTLA ja kokoa päivityksellä on 2014,37 megatavua. Päivityksen mukana toimitetaan myös Googlen 1. joulukuuta 2020 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android