MicrosoftYleinen

Vuotokuvat paljastavat Microsoftin tulevan Surface Duo 2 -puhelimen – takaosassa kolmoiskamera, julkaisua odotetaan syksyllä

Microsoft valmistautuu julkaisemaan toisen sukupolven kaksoisnäyttöisen älypuhelimen mahdollisesti vielä tämän vuoden aikana. Nyt nettiin on vuodettu kuvia Surface Duo 2 -puhelimen prototyypistä, joka paljastaa muutamia hyvin mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Vuotokuvat paljastavat Surface Duo 2:n olevan tulossa mahdollisesti kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Kuvassa puhelimen musta väriversio on ainakin viimeistelty mattapintaiseksi. Surface Duo 2:n takaosassa on kolmesta kamerasta syntyvä kamera-alue, jonka rinnalla on toisessa kuvassa vain yksi LED-salama ja toisessa kuvassa LED-salaman ohella mahdollisesti lasertarkennus. Puhelimen oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja alareunassa USB-C-liitin. Todennäköisesti sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Microsoftin odotetaan suunnittelevan uuden Surface Duo 2 -puhelimen julkaisua syys- tai lokakuussa. Puhelimeen odotetaan tällä kertaa huippuluokan tekniikkaa, kun vielä aikaisemmin alkuperäinen Surface Duo tarjosi erittäin vanhaa tekniikkaa. Surface Duo 2 tulee huhujen mukaan saamaan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 5G-tuen sekä NFC-tuen.

Valitettavasti vuotokuvat paljastavat, ettei kyseessä tule olemaan ainakaan taittuvanäyttöinen älypuhelin. Surface Duo 2 tulee jatkamaan edeltäjänsä tavoin kahden näytön ratkaisua. Valitettavasti paljoakaan muuta puhelimesta ei vielä ole tiedossa, mutta todennäköisesti vielä ennen julkaisua tullaan kuulemaan enemmän.

Lähde: Windows Central

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft