OnePlusYleinen

Vuotokuvat paljastavat: OnePlus työstää Nord-mallistoon ensimmäisiä nappikuulokkeita – tulossa myös puhelimet Oscar, Karen ja Pickle

OnePlus julkaisi hiljattain uuden keskihintaluokkaan sijoittuvan OnePlus Nord CE 2 -älypuhelimen, mutta malliston on odotettu laajentuvan tulevina kuukausina vielä entisestään. Nyt uusin vuoto paljastaa OnePlussan suunnittelevan Nord-mallistoon myös ensimmäisiä täyslangattomia nappikuulokkeita.

Tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut 3D-mallinnukseen perustuvia tarkkoja kuvia toistaiseksi julkaisemattomista Nord-malliston täyslangattomista nappikuulokkeista. Mallinnus on tehty live-vuotokuvien perusteella, joten kuvat eivät välttämättä ole yhtä tarkkoja kuin mihin on totuttu. OnePlussalla on aikaisemminkin ollut erilaisia äänituotteita, mutta Nord-mallistossa sellaisia ei vielä ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nord-kuulokkeilla on selvästi erilaisempi muotoilu kuin aikaisemmissa OnePlus-kuulokkeissa. Kuulokkeet ovat tulossa ainakin mustassa väriversiossa, jossa ulkopuolen painike on korostettu kultaisena. Kuulokkeet on toteutettu tulpallisella rakenteella. Kuulokkeiden latauskotelo on myös laatikkomaisempi, ja sitä koristaa OnePlus-logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja, mutta nähtävästi OnePlus tulee tarjoamaan kuulokkeissa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja matalan latenssin tilan pelaamista varten. Koska kuulokkeet asettuvat Nord-mallistoon, niin hinnan voidaan olettaa olevan selvästi edullisempi kuin OnePlussan pääbrändiin perustuvissa kuulokkeissa. Todennäköisesti kuulokkeista kuullaan lisätietoja vielä ennen julkaisua.

Nord-malliston on odotettu laajentuvan erityisesti puhelimilla kevään aikana, jolloin kuulokkeitakin voidaan odottaa. Vuodoistaan tunnettu Max Jambor on myös Twitterissä paljastanut kolmen toistaiseksi julkaisemattoman OnePlus-puhelimen koodinimet. Tulossa on Nord-mallistoon muun muassa ”Oscar” ja ”Karen”, jotka ovat koodinimet aikaisemmin huhutuille Nord CE 2 Lite– ja Nord 2T -puhelimille. Lisäksi luvassa on ”Pickle” -koodinimeä kantava puhelin, joka on myöskin huhuttu OnePlus 10R.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Näitä tarvitaan kun oneplus nordissa ei voi puhua suoraan puhelimeen, näyttö aktivoituu koko ajan puhelun aikana ja luuri itsekseen mm mykistelee ja laittaa puheluita pitoon. Huonoin puhelin koskaan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus