OnePlusYleinen

OnePlussalta tulossa lisää keskihintaisia puhelimia – vuoto kertoo nyt OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimesta

OnePlus Nord CE 5G

OnePlussalta odotetaan kuluvan vuoden aikana useita uutuuspuhelimia, joita ovat ainakin OnePlus 10, OnePlus 10R, OnePlus Nord CE 2, OnePlus Nord 2T ja OnePlus Nord N20 5G. Tällä kertaa huhut kertovat tulossa olevan myös OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelin ainakin valituille markkinoille.

Tiedot ovat peräisin OnLeaksilta, joka on vuotojensa kanssa ollut usein luotettava. Aikaisemmin OnLeaks paljasti myös ensimmäiset tiedot OnePlus Nord 2T -puhelimesta. Nyt vuotanut OnePlus Nord CE 2 Lite 5G on nähtävästi edullisempi versio helmikuun aikana julkaistavaksi odotettavasta OnePlus Nord CE 2 5G -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on tulossa vuodon mukaan 6,59 tuuman näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytön tekniikasta ei ole tietoa, mutta siinä odotetaan olevan korkeampi kuin 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin uusi Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joten tuki 5G-yhteyksille löytyy.

Kameroiden osalta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G olisi tuttua keskihintaluokkaa, sillä vuoto kertoo pääkameran olevan 64 megapikseliä. Lisäksi mukana olisi kaksi 2 megapikselin kameraa makro- ja syvyyskuvaamista varten. Etuosassa kerrotaan olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Vuoton mukaan akku olisi kooltaan 5000 milliampeerituntia ja tuettuna on 33 watin pikalataus.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tiedossa, milloin OnePlus tulisi julkaisemaan nyt huhutun puhelimen. Laitetta odotetaan kuitenkin myöhemmin tänä vuonna. Vuotaneet OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen tekniset tiedot kuulostavat kuitenkin yllättävän samalta kuin Realmen odotetussa Realme 9 Pro -puhelimessa. Kyseessä on todennäköisesti uudelleen brändätty Oppon toisen brändin laite.

Tältä näyttää odotettu Realme 9 Pro, joten OnePlus Nord CE 2 Lite 5G voi näyttää yllättävän samalta.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus