GoogleYleinen

Vuotokuvat paljastavat Pixel 4a XL -puhelimen, jota ei tulla kuitenkaan koskaan julkaisemaan

Googlelta odotetaan tulevien kuukausien aikana uutta Pixel 4a -puhelinta, joka asettuu keskihintaluokkaan, mutta nähtävästi Googlella on ollut kehitteillä myös Pixel 4a XL -versio, sillä puhelimesta on vuodettu nyt 3D-mallinnukseen pohjautuvia kuvia. Valitettavasti Pixel 4a XL -puhelinta ei tultaisi kuitenkaan koskaan julkaisemaan, sillä Google on lopettanut laitteen kehittämisen.

Tuore vuoto kuitenkin antaa vilauksen siihen, mitä Google oli suunnitellut ja millainen puhelin olisi voitu markkinoilla nähdä. Pixel 4a XL -puhelimen takaosassa nähdään neliömäinen kamera-alue, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös tuttu Googlen G-logo. Pixel 4a XL:n oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet ja vasemmassa kyljessä on SIM-korttitelakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Pixel 4a XL -puhelimen etuosassa olisi suuri näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. Tietojen perusteella puhelimen mitat olisivat 154,3 x 73,9 x 8,2 millimetriä ja rakenne olisi kokonaan muovia. Valitettavasti Pixel 4a XL -puhelimen teknisistä ominaisuuksista ei ole tarkempia tietoja.

Vaikka kuvissa nähtävää Pixel 4a XL -puhelinta ei tulla näkemään markkinoilla, niin Googlen odotetaan julkaisevan tulevien viikkojen aikana uuden Pixel 4a -puhelimen. Aikaisemmin Pixel 4a:n julkaisua odotettiin toukokuussa tai kesäkuussa, mutta tuoreimpien tietojen mukaan julkaisu olisi siirtynyt jopa heinäkuun puoliväliin.

Lähde: Pigtou.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google