NothingYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Tältä näyttää Nothing Phone (2) – pieniä päivityksiä muotoiluun

Nothing Phone (2)

Carl Pein uusin yritys Nothing on jo aikaisemmin vahvistanut julkaisevansa uuden Nothing Phone (2) -älypuhelimen heinäkuun aikana. Kyseessä on yhtiön toinen älypuhelin, jonka on luvattu olevan aikaisempaa parempi ja tarjoavan premium-kokemuksen. Nothing on itse paljastanut puhelimesta vain pieniä yksityiskohtia, mutta nyt tunnettu vuotaja OnLeaks on paljastanut prototyyppiin perustuvat mallinnuskuvat.

Koska kuvat eivät ole CAD-mallinnukseen perustuvia, niin odotettavasti joitakin pieniä muutoksia voidaan nähdä verrattuna valmiiseen tuotteeseen. Kuvien perusteella puhelimeen tulee muutamia muutoksia, mutta yleinen olemus muistuttaa vahvasti edeltäjää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2)

Nothing Phone (2) on saamassa hieman päivitetyn Glyph-valojärjestelmän takaosaansa. Erityisesti kameran ympärillä olevat valot on päivitetty. Vuodon mukaan puhelin on saamassa hieman kaartuvan takapinnan, joka muistuttaa 2,5D-lasia. Samainen muutos tullaan näkemään myös etuosan lasissa.

Muotoilun merkittävimpiin muutoksiin kuuluu pyöristetty alumiinikehys, jonka odotetaan tarjoavan aikaisempaa miellyttävän käsituntuman. Kuvien perusteella salamavalo on nyt päivittynyt kaksois-LED-valoksi, joka parantanee kuvauskokemusta heikossa valaistuksessa. Yksi muutos nähdään myös langattoman latauksen kelaa kiertävässä Glyph-valossa, joka on myös päivitetty.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Phone (2)

Kuvien mukaan laitteessa on kaksi kameraa. Oikeassa reunassa on esillä virtapainike ja äänenvoimakkuuspainikkeet ovat vasemmassa reunassa. Nothing Phone (2):n alareunassa on kaiutin, USB-C-liitin sekä SIM-korttiluukku. Etuosassa on esillä näytön vasemmassa kulmassa etukameraa varten tehty reikä. Näytön kehykset ovat myös melko symmetriset.

Nothing Phone (2) -puhelimessa on vahvistettu olevan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, 6,7 uuman näyttöpaneeli sekä 4700 milliampeeritunnin akku. Puhelimelle on lisäksi luvattu 3 vuoden ajan Android-päivityksiä sekä 4 vuoden ajan tietoturvapäivityksiä.

Julkaisu on luvassa heinäkuussa, mutta tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole vahvistettu.

Nothing Phone (2)

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing