SamsungYleinen

Samsungin huhuttu edullinen Galaxy A13 5G -puhelin paljastui suorituskykytestistä – vahvistus järjestelmäpiirille

Samsung Galaxy A22 5G

Huhuissa on kuultu Samsungilla olevan työn alla uusi Galaxy A13 5G -mallinimeä kantava älypuhelin, joka olisi yhtiön yksi edullisimmista 5G-puhelimista. Toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta on nyt paljastunut lisätietoja, sillä laite on löydetty suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta.

Geekbench on listannut tietokannassaan SM-A136U-mallinimisen älypuhelimen, jonka on odotettu olevan Galaxy A13 5G. Geekbench ei paljasta luonnollisestikaan kaikkia tietoja puhelimesta, mutta antaa kuitenkin hyvän kuvan muutamista teknisistä yksityiskohdista. Listauksen perusteella Galaxy A13 5G tarjoaisi MediaTekin kehittämän Dimensity 700 -järjestelmäpiirin, joka on edullisiin puhelimiin suunnattu 5G-piiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A13 5G -puhelimessa tulee listauksen mukaan olemaan ainakin 4 gigatavua RAM-muistia sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Valitettavasti muuta ei Geekbench-suorituskykytesti pysty paljastamaan puhelimesta.

Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy A13 5G olisi mielenkiintoinen kameroiden osalta. Huhun mukaan puhelimeen on odotettavissa tarkka 50 megapikselin tasoinen kamerasensori. Toistaiseksi kamerasensorin versiosta ei ole tietoa, mutta kyseessä on todennäköisesti jokin hieman heikompi 50 megapikselin sensori kuin huippupuhelimissa nähdyt.

Galaxy A13 5G tulee tarjoamaan myös suuren 5000 milliampeeritunnin akun, joka on ollut varsin perinteinen Galaxy A -puhelimissa. Toistaiseksi Galaxy A13 5G -puhelimesta ei ole olemassa muita tarkempia tietoja, mutta sen julkaisua voidaan odottaa vuoden 2021 lopulla tai vasta vuonna 2022.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung