SamsungYleinen

Vuotokuvat: Tältä näyttävät Samsung Galaxy Note 10 ja Galaxy Note 10 Pro

Tunnettu vuotaja OnLeaks, eli Steve Hemmerstoffer on julkaissut ensimmäisiä 3D-mallinnokseen perustuvia vuotokuvia Samsungin tulevista huippupuhelimista, eli Galaxy Note 10- ja Galaxy Note 10 Pro -malleista. Uutuuspuhelimien julkaisun odotetaan tapahtuvan tuttuun tapaan elokuussa.

Galaxy Note 10 -perusversion vuotokuvista nähdään, että Samsung tulee hieman uudistamaan malliston ulkonäköä. Etuosassa on nähtävissä näyttö, joka kaartuu reunoilta ja kehykset on minimoitu. Näytössä on kuitenkin etukameraa varten reikä, joka on keskitettynä yläreunassa. Galaxy Note 10:n takaosassa on nähtävillä kolmoiskamera, jonka kaverina on yksi LED-salama. Kaikki puhelimen painikkeet ovat vasemmassa kyljessä ja vuotokuvissa on nähtävissä äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike. Vuotokuvista nähdään myös, että puhelimen yläreunassa on SIM-korttiluukku sekä ainakin yksi mikrofoni. Laitteen alareunassa on Note-malliston perinteinen S Pen -kynä, kaiutinritilä, USB-C-tyypin latausliitin sekä yksi mikrofoni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy Note 10 tulee saamaan 6,3 tuumaan AMOLED-näytön, jossa on HDR10+ -tuki sekä mahdollisesti 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on myös integroitu sormenjälkilukija. Samsung tulee myös hyvästelemään puhelimessa perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen. Puhelimeen odotetaan myös Snapdragon 855- tai Exynos 9820 -järjestelmäpiirejä, 12 gigatavua RAM-muistia sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmää.

Myöskin Galaxy Note 10 Prosta on julkaistu vuotokuvia, jotka vahvistavat hyvin vastaavan designin perusversion kanssa. Ainoa ulkoinen eroavaisuus löytyy puhelimen takaosasta, johon on lisätty yksi kamerasensori. Edelleen puhelimessa on kolmoiskamera sekä yksi salamavalo, mutta näiden rinnalle on lisätty yksi kamera, joka on todennäköisesti ToF-sensori. Galaxy Note 10 Pro tulee olemaan myös hieman kookkaampi, suuremman näyttöpaneelin takia.

Huhuttujen teknisien tietojen mukaan Galaxy Note 10 Prossa nähdään suurempi 6,75 tuuman AMOLED-näyttö, jonka tarkkuus on 1440 x 3040 pikseliä. Näytössä odotetaan olevan myös sormenjälkilukija sekä HDR10+ -tuki. Tehoista vastaa Snapdragon 855- tai Exynos 9820 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia on todennäköisesti jopa 12 gigatavua. Huhuissa puhelimen odotetaan saavan myös 4500 milliampeeritunnin akun ja 45 watin pikalatauksen.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy Note 10 -malliston puhelimet jo 10. elokuuta 2019, mutta tietoa ei ole vielä vahvistettu. Viime vuonna Galaxy Note9 -puhelin julkaistiin 9. elokuuta.

Lähde: Steve Hemmerstoffer (Twitter), Pricebaba.com, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung