SamsungYleinen

Vuotokuvat: Tältä Samsungin Galaxy Watch 7 Ultra näyttää – Muotoilu uudistumassa merkittävästi

Samsungilta odotetaan kesällä taittuvanäyttöisten Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelinten lisäksi päivitettyä Galaxy Watch 7 -älykellosarjaa. Aiemmin kelloon liittyen on huhuttu, että Samsung olisi uudistamassa muotoilua ja siirtymässä pyöreästä muotoilusta kulmikkaampaan, neliömäiseen muotoiluun. 

Nyt tulevasta Galaxy Watch 7 Ultra huippumallista on vuodettu kuvia SmartPrix-sivuston kautta, joka on saanut kuvat käsiinsä luotettavana tunnetulta OnLeaksilta. Kuvien perusteella kellon muotoilu olisi todellakin muuttumassa, vaikka näyttö säilyy pyöreänä. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon runko on muuttumassa neliömäiseksi ja saamassa kolmannen painikkeen. Kuvien perusteella voisi olettaa, että Samsung on säilyttämässä kelloistaan tutun pyörivän kehyksen, jolla kelloa on helppo hallita. 

Näytön kooksi ilmoitetaan 1.5-tuumaa, eli näyttö olisi säilymässä saman kokoisena kuin Galaxy Watch 6 -kellossa. Galaxy Watch 7 Ultran mitat olisivat 47 x 47.4 x 1.6 mm, joten fyysinen koko olisi hieman kasvamassa muotoilun muuttuessa.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kolmannen, keskelle sijoitetun pyöreän painikkeen käyttötarkoitus ei ole tiedossa, mutta se voisi olla käyttäjän itse ohjelmoitavissa. Kyseessä voisi olla samankaltainen ratkaisu, kuin Apple Watch Ultrassa nähty toimintapainike. 

Kellon takapuolelta paljastuvat terveyden seurannan sensorit on aseteltu uudelleen. Sensorit on sijoitettu Galaxy Watch 6 -kellossa nähdyn yhtenäisen rinkulan sijaan yksitellen ympyränmuotoon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Muiden muutosten osalta kellon rannekekiinnitystä on uudistettu. Rannekkeen kiinnittyvät kelloon saumattomammin samalla, kun rannekkeiden kiinnitys on sijoitettu runkoon. Galaxy Watch 6 -kellossa ranneke irroitetaan itse rannekkeeseen sijoitetulla lukitusmekanismilla.  

Kellossa näyttäisi olevan myös aiempaa suuremmat kaiutinritiliköt. Ritiliköt sijaitsevat kellon vasemmassa kyljessä. Myös mikrofoneja ollaan lisäämässä, sillä kellossa näyttäisi olevan yhden mikrofonin sijaan kaksi mikrofonia. 

Teknisten tietojen osalta heinäkuussa esiteltävästä Galaxy Watch 7 Ultrasta löytyisi aiempaa nopeampi 15 watin lataus sekä Samsungin oma 3 nanometrin tekniikalla valmistettu Exynos W1000 -järjestelmäpiiri. 

Lähde: Smartprix

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung