Black SharkYleinen

Vuotokuvat vihjaavat: Black Shark 3 -pelipuhelimen näytössä on QHD-tarkkuus ja 120 hertsin virkistystaajuus

Viime vuonna julkaistu Black Shark 2 Pro.

Xiaomin tytärbrändi Black Shark on julkaissut jo muutaman vuoden ajan mobiilipelaajille suunnattuja älypuhelimia ja myös jatkoa on todennäköisesti pian luvassa. Kiinalaisessa Weibo-palvelussa on julkaistu kuvia, joiden mukaan puhelimessa tultaisiin näkemään yksi Xiaomin parhaimmista näytöistä.

Vuotokuvien mukaan tulevassa Black Shark 3 -mallinimeä kantavassa puhelimessa olisi QHD (2K) -tasoinen näyttöpaneeli, joka kykenee myöskin 120 hertsin virkistystaajuuteen. Kuvien perusteella käyttäjät voivat vaihtaa näytön tarkkuutta Full HD- ja QHD -tilojen välillä, kun taasen virkistystaajuuden voi valita 60, 90 ja 120 hertsin väliltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti Black Shark 3 -puhelimesta ei ole toistaiseksi kovin paljoa tietoja. Joidenkin huhujen mukaan puhelimessa olisi peräti 16 gigatavua RAM-muistia sekä 5G-yhteydet. Todennäköisesti järjestelmäpiirinä tullaan näkemään Qualcommin tuorein Snapdragon 865, sillä Black Sharkin puhelimissa on yleisesti nähty markkinoiden tuorein Snapdragon-piiri.

Viime vuonna Black Shark 2 -puhelin julkaistiin maaliskuussa, joten Black Shark 3 -puhelimen julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan kevään aikana.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Shark