GoogleYleinen

Vuotokuvissa Google Pixel 4a – reikä näytössä ja sormenjälkilukija takaosassa

Google julkaisi syksyllä uudet Pixel 4- ja Pixel 4 XL -huippupuhelimet, mutta toukokuussa Google esitteli myös keskiluokkaan asettuneet Pixel 3a- ja Pixel 3a XL -puhelimensa. Tänään tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut CAD-mallinnukseen perustuvia kuvia vielä julkaisemattomasta Pixel 4a -puhelimesta, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan vasta vuoden 2020 ensimmäisellä puoliskolla.

Yksityiskohtaisien kuvien perusteella Google on suunnitellut Pixel 4a -puhelimen vastaavilla elementeillä kuin huippuluokan Pixel 4 -puhelimet. Takaosassa nähdään neliömäinen kamera-alue, jossa on yksi kamerasensori sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myöskin perinteinen sormenjälkilukija sekä Googlen logo. Pixel 4a:n etuosaan odotetaan 5.7-5.8-tuuman näyttöpaneelia, jossa on varsin ohuet kehykset. Näytössä nähdään myöskin ensimmäistä kertaa Googlen puhelimessa näyttöön tehty etukamerareikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään laitteen oikeassa kyljessä olevan myöskin oranssi virtapainike sekä tämän alapuolella äänenvoimakkuuspainike. Pixel 4a -puhelimessa on myöskin 3.5 kuulokeliitin sekä USB-C-tyypin latausliitin. Tietojen perusteella puhelimen rakenne olisi mattapintainen, mutta valmistusmateriaalista ei ole vielä tietoa. Teknisistä tiedoista ei ole vielä myöskään kovin erikoista kuvaa, mutta odotuksien perusteella Pixel 4a -puhelimessa voitaisiin nähdä Snapdragon 730/765 -järjestelmäpiiri, 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kameran tarkkuus saattaa olla 12.2 megapikseliä.

Nyt vuotaneen Pixel 4a -puhelimen julkaisuajankohdasta ei ole tarkkaa tietoa, mutta julkaisu voisi hyvinkin tapahtua vuoden ensimmäisellä puoliskolla – todennäköisesti Google I/O 2020 -kehittäjätapahtumassa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google