SamsungYleinen

Julkaisemattoman Galaxy S10 Liten käyttöohjeet vuotivat

Samsungin tulevasta Galaxy S10 Lite -puhelimesta tiedetään jo paljon tietoja, sillä aikaisemmin joulukuussa WinFuture.de -sivusto sai käsiinsä puhelimen tarkat tekniset tiedot, mutta tällä kertaa Sammobile.com -sivusto on julkaissut vuotaneen käyttöoppaan. Juurikaan mitään uutta käyttöopas ei pääse enää paljastamaan, mutta se vahvistaa jo aikaisemmin kuultuja tietoja.

Käyttöoppaassa olevien kuvien perusteella Samsung tulee luottamaan puhelimessa tuttuun muotoiluun, joka tullaan näkemään lukuisissa yhtiön puhelimissa vuoden 2020 aikana. Etuosassa on ohuilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on myöskin etukameraa varten tehty reikä. Näyttöön on integroituna sormenjälkilukija. Galaxy S10 Liten takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja salamavalo. Laitteessa on myöskin USB-C-tyypin latausliitin ja NFC. Käyttöopas vahvistaa Galaxy S10 Liten saavan pääkameran lisäksi myöskin ultralaajakulmakameran sekä makrokameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy S10 Lite tulee olemaan budjettiluokan huippuälypuhelin. Laitteen näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on myöskin 2400 x 1080 pikselin tarkkuus ja siinä on 19,5:9-kuvasuhde. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja RAM-muistia laitteessa odotetaan olevan 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Galaxy S10 Litessä on myöskin muistikorttipaikka, joka tukee microSD-kortteja aina teratavuun asti.

Kameroita puhelimen takaosassa on kolme kappaletta, joista pääkamerana toimii 48 megapikselin sensori, jossa on f/2.0-aukko ja optinen kuvanvakautus. Ultralaajakulmakameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja siinä on f/2.2-aukko. Kolmas kameroista on 5 megapikselin makrokamera, jossa on f/2.4-aukko. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä. Galaxy S10 Lite tulee saamaan myöskin 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata Super Fast Charging 2.0 -tekniikalla jopa 45 watin teholla. Laitteessa on myös USB-C-tyypin latausliitin. Tietojen mukaan puhelimen paksuus on vain 8,1 millimetriä ja käyttöjärjestelmänä on Android 10, jonka päällä hyrrää One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Odotuksien mukaan Samsung julkistaisi Galaxy S10 Lite -puhelimen yhdessä Galaxy Note 10 Liten kanssa tammikuun alussa CES 2020 -messuilla. Puhelimen hinta on vuotojen perusteella Euroopassa 679 euroa.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung