HonorYleinen

Vuotokuvissa Honorin seuraavat Earbuds 2 SE -kuulokkeet

Honor on nähtävästi julkaisemassa lähiaikoina uudet täyslangattomat nappikuulokkeet, sillä nyt Kiinassa on vuodettu kuvia toistaiseksi julkaisemattomista kuulokkeista. Tietojen mukaan kuulokkeiden nimi olisi Honor Earbuds 2 SE, jotka ovat teknisesti kuitenkin hyvin lähellä Huawein jo markkinoille tuomia FreeBuds 4i -kuulokkeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Earbuds 2 SE -kuulokkeissa on hieman laatikkomaisempi latauskotelo kuin Huawein vastaavissa kuulokkeissa, mutta itse kuulokkeet ovat identtiset. Honorin odotetaan tarjoavan kuulokkeissa 10 mm dynaamiset elementit sekä vaihdettavat silikonitulpat. Honor Earbuds 2 SE -kuulokkeissa tullaan näkemään Bluetooth 5.2 -yhteystuki sekä aktiivinen taustamelun vaimennus. Kuulokkeiden yksi ominaisuus on myös todennäköisesti ”läpinäkyvyystila”, jolloin käyttäjä kuulee puheen musiikin läpi.

Kuvissa kuulokkeet ovat olleet esillä ainoastaan valkoisessa väriversiossa, mutta muidenkin väriversioiden julkaisu on mahdollista. Toistaiseksi Honor ei ole julkaissut Earbuds 2 SE -kuulokkeita tai ilmoittanut niiden julkaisuajankohtaa. Todennäköisesti Kiinassa kuulokkeet julkaistaan jo lähiaikoina ja kuulokkeet nähdään mahdollisesti myös globaalisti myynnissä.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor