ASUSYleinen

Asus vihjaa Zenfone 8 -puhelimien ominaisuuksista – kuulokeliitin tekemässä paluun ja vihdoin myös IP68-luokitus tulossa

Asus on vahvistanut julkaisevansa uudet Zenfone 8 -puhelimet globaalisti 12. toukokuuta järjestettävässä tilaisuudessa, jossa on luvattu hyvää suorituskykyä kompaktissa paketissa. Asukselta on odotettavissa todennäköisesti Zenfone 8 -puhelimien rinnalla myös Zenfone 8 Mini, joka olisi kompakti huippupuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin Asus on julkaissut myös vihjauksia tulevasta julkaisusta, sillä mahdollisesti Zenfone 8 Mini -nimellä tunnettu puhelin ei saa enää Zenfone 7 -puhelimista tuttua kääntyvää flip-kameraa, vaan Asus luottanee tietojen mukaan etukamerareikään, joka on sijoitettu näytön vasempaan yläkulmaan. Nyt Asus on jatkanut vihjailujaan, ja tuoreimmat teaser-videot kertovat puhelimen saavan myös perinteisen 3,5 millimetrin kuulokeliittimen sekä IP68-luokituksen mukaisen vedenkestävyyden.


Erikoista uudessa IP68-luokituksen viittaavassa teaserissä on se, miten Asus on tuomassa vedenkestävän rakenteen kääntyvän kameran kanssa, vai luopuuko Asus kokonaan kääntyvistä kameroista. Asuksen tulevien Zenfone 8 -sarjan puhelimien on odotettu olevan huippuluokan laitteita, joten IP68-luokitus on myös osittain kaivattu ominaisuus.

Puhelimien julkaisuun ei kuitenkaan ole enää kovin montaa päivää aikaa, joten varmasti tarkemmat tiedot paljastuvat lähempänä. Myös ennen julkaisua tullaan mahdollisesti näkemään vuotoja sekä kuulemaan huhuja puhelimista. Lisäksi Asus saattaa vielä tulevina päivinä vihjata puhelimien tarkemmista ominaisuuksista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Twitter (ASUS)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS