HuaweiYleinen

Huawei esitteli uudet FreeBuds 4i -kuulokkeet globaalisti 89 euron hintaan

Huawei on julkaissut globaalisti nyt virallisesti yhtiön uudet FreeBuds 4i -täyslangattomat nappikuulokkeet. Kiinassa Huawei julkaisi kuulokkeet jo helmikuun lopulla ja aikaisemmin tällä viikolla myös Gigantti paljasti kuulokkeiden olevan tulossa Suomeen. Euroopassa FreeBuds 4i -kuulokkeet on nyt esitelty Huawein toimesta, mutta Suomen osalta Huawei ei ole vielä kuulokkeista tiedottanut.

Italiassa FreeBuds 4i -kuulokkeet ovat esitelty 89 euron hintaisena, joten hinnoittelu tulee asettumaan alle 100 euroon. Suomessa kuulokkeet maksavat Gigantin mukaan 99 euroa. Huawei on esitellyt kuulokkeet kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen. Lisäksi Huawei on tuonut muun muassa Italiassa kuulokkeille tarjolle erilliset MIGU Panda -suojakuoret 20 euron hintaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 4i -kuulokkeet jatkavat muotoilultaan tuttua Huawein linjaa, vaikka toki muutamia muutoksia on erityisesti latauskoteloon tullut. Huawein mukaan kuulokkeet ovat 3D-ergonimisesti muotoillut ja ne ovat kevyet. FreeBuds 4i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne, joten silikonitulpat pitävät kuulokkeet korvissa. Kuulokkeet on julkaistu kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen ja punainen.

Kuulokkeiden yksi ominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka poistaa ympäristön äänet. Ominaisuus on toteutettuna kuulokkeiden kaksoismikrofonilla, jonka avulla kuulokkeet pystyvät myös vähentämään tuulen tuottamaa melua ja korostamaan ihmisen ääntä tekoälyn avustuksella.

FreeBuds 4i -kuulokkeet tarjoavat puhtaan äänenlaadun, sillä niissä on 10 mm dynaaminen elementti. Akunkestoksi Huawei on luvannut uusille FreeBuds 4i -kuulokkeille 10 tuntia yhtäjaksoisesti, joka on toteutettuna kuulokkeiden omilla 55 milliampeeritunnin akuilla. Latauskotelossa on vielä oma 215 milliampeeritunnin akku, joka lataa kuulokkeet pari kertaa täyteen. FreeBuds 4i -kuulokkeet tukevat langallista latausta USB-C-liittimen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Huawei FreeBuds 4i -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei