HuaweiYleinen

Vuotokuvissa Huawei Nova 6 SE – Näyttää vahvasti uudelta iPhonelta

Kiinalainen Huawei on jo vahvistanut esittelevänsä uuden Nova 6 5G -huippupuhelimensa kotimarkkinoillaan 5. joulukuuta, mutta todennäköisesti Huawei julkaisee myös hieman edullisemman Nova 6 SE -version. Tänään nettiin on vuodettu kuvia, joissa väitetään esiintyvän Nova 6 SE -puhelin, joka muistuttaa vahvasti Applen tämän vuoden huippupuhelimia.

Huawei Nova 6 SE tulee asettumaan todennäköisesti keskihintaluokkaan, sillä SE-lisämerkintä on yleisesti tunnettu keskiluokanpuhelimissa. Vuotaneiden kuvien mukaan Huawei on ottanut Applen kaltaisen lähestymistavan, sillä Nova 6 SE tulee rakentumaan alumiinikehyksestä sekä lasipinnoista. Suurin Applelta kopioitu elementti on neliömäinen kamera, joka löytyy laitteen takaosan vasemmasta yläkulmasta. Kameroita puhelin tulee saamaan neljä kappaletta ja niiden alapuolella on yksi salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa Nova 6 SE -mallissa on nähtävillä näyttöön tehty kamerareikä ja oikeassa kyljessä on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä perinteisempi äänenvoimakkuuspainike. Toinen tänään vuotanut kuva vahvistaa myös muutamia Nova 6 SE -puhelimen teknisiä tietoja. Laitteessa tullaan näkemään Kirin 810 -järjestelmäpiiri sekä 40 watin pikalataus.

Todennäköisesti Huawei tulee esittelemään nyt vuotaneen puhelimen Nova 6 5G -laitteen kanssa joulukuun alussa. Nova 6 SE -puhelimeen ei odoteta kuitenkaan tukea 5G-yhteyksille.

Lähde: Gizmochina.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei