LGYleinen

Vuotokuvissa julkaisematon LG Stylo 6 – varusteltu stylus-kynällä

Vuotanut kuva LG Stylo 6 -puhelimesta. / Kuva: Evan Blass

LG tulee todennäköisesti pian julkaisemaan uuden stylus-kynällä varustellun keskihintaluokkaan sijoittuvan älypuhelimen, sillä luotettavista vuodoistaan tunnettu Evan Blass on julkaissut nyt LG Stylo 6 -mallinimeä kantavasta puhelimesta tarkkoja kuvia.

Vuotokuvien perusteella LG on varustellut Stylo 6 -puhelimen pisaralovinäytöllä, jossa on myös varsin ohuet kehykset. Takaosassa nähdään kolmoiskamera, jonka rinnalla on LED-salamavalo sekä perinteinen sormenjälkilukija. LG Stylo 6 -puhelimen oikeassa kyljessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi myös SIM-korttitelakka. Vasemmassa kyljessä on Google Assistant -painike ja laitteen alareunassa on 3,5 millimetrin kuulokeliitin, USB-C-tyypin latausliitin, kaiutin sekä paikka stylus-kynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella LG Stylo 6 tulisi koostumaan pääasiassa muovista, sillä kehyksessä ei ole nähtävillä antenneja varten tehtyjä muovikaistaleita. Toistaiseksi ei ole kuinkaan tiedossa onko takaosa muovia vai lasia. Puhelimesta ei ole myöskään vuotanut vielä tarkkoja teknisiä tietoja.

LG:n odotetaan julkaisevan nyt vuotaneen puhelimen tulevien viikkojen aikana, mutta LG ei ole sitä vielä itse vahvistanut. Kuvissa puhelimen näytöllä on päivämäärä 18. toukokuuta, joka voi olla myös viittaus julkaisupäivämäärään.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG