LGYleinen

Vuotokuvissa LG G9 ThinQ – vahvistus neloiskameralle ja lovinäytölle

LG:n odotetaan esittelevän vuoden 2020 aikana jälleen kerran uusia huippuluokan älypuhelimia ja ensimmäiset saatetaan nähdä jo MWC 2020 -messuilla helmikuun lopulla. OnLeaks on tänään julkaissut CAD-mallinnukseen pohjautuvia kuvia LG G9 ThinQ -puhelimesta, jonka odotetaan olevan LG:n tuleva huippupuhelin.

Kuvien perusteella LG G9 ThinQ:n ulkoinen toteutus ei tule suuremmin ihmetyksiä herättämään, sillä laite näyttää varsin paljon viime vuoden LG G8X ThinQ -puhelimelta. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan tasainen näyttöpaneeli, jossa on myös pieni pisaramainen loviratkaisu etukameraa varten. Takaosassa nähdään selvästi neloiskamera, jonka rinnalla on myös LED-salamavalo. Sormenjälkilukijaa ei ole nähtävissä laitteen ulkopuolella, joten se on todennäköisesti integroituna näyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LG G9 ThinQ:n alumiinikehyksessä nähdään virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden lisäksi Google Assistant -painike. Puhelimessa on myös USB-C-tyypin latausliitin sekä perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin. LG:n odotetaan hyödyntävän puhelimessa 6,7-6,9 tuuman näyttöpaneelia. Toistaiseksi LG:n tulevan huippupuhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole tietoa, mutta odotuksien mukaan LG voisi hyödyntää Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriä ja Android 10 -käyttöjärjestelmää.

Lähde: Cashkaro.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG