LGYleinen

Vuotokuvissa LG:n tuleva edullinen W41-älypuhelin – odotuksissa myös LG W41 Plus- ja W41 Pro -puhelimet

LG W41

Vaikka LG miettii tällä hetkellä älypuhelinliiketoimintansa tulevaisuutta, niin se ei kuitenkaan estä tunnettua vuotajaa julkaisemasta kuvaa tulevasta LG:n älypuhelimesta. Evan Blass on julkaissut Voice-palvelussa tarkan kuvan LG W41 -puhelimesta, joka on jälleen uusi lisäys LG:n edullisien älypuhelimien mallistoon.

LG W -mallisto on sopimusvalmistajien toteuttama alemman keskihintaluokan älypuhelinmallisto, jota myydään ainoastaan Intian markkinoilla. Nykyisin malliston kärkimallit ovat LG W31 ja W31 Plus, mutta nyt vuotokuvissa nähtävä LG W41 tulee edustamaan malliston kärkilaitetta. Oikeastaan LG:ltä on lupa odottaa kolmea uutta puhelinta, jotka ovat LG W41, W41 Plus sekä W41 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erityisesti LG W41 -mallissa kerrotaan olevan 48 megapikselin neloiskamera takaosassa, joka on toteutettuna vuotokuvan mukaan laatikkomaisella toteutuksella puhelimen vasempaan yläreunaan. Takaosassa nähdään myös perinteinen sormenjälkilukija sekä LG:n logo. Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jonka vasempaan yläkulmaan on tehty etukameraa varten reikä. Vuotokuvat paljastavat puhelimessa olevan myös mahdollisesti erillinen Google Assistant -painike. Toistaiseksi puhelimien tarkemmista tiedoista ei ole mitään tietoa.

Kuvassa LG W41 on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä ja sininen. Puhelimien julkaisua odotetaan lähiaikoina Intian markkinoilla, mutta niitä ei tulla näkemään globaalisti myynnissä.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG