BlackBerryYleinen

Uusia BlackBerry-älypuhelimia tulossa tänä vuonna – saavat klassisen näppäimistön ja 5G-yhteydet

BlackBerry-brändin lisensoinut OnwardMobility tulee julkaisemaan aikaisemman ilmoituksen mukaisesti tänä vuonna uusia BlackBerry-puhelimia. Yrityksen toimitusjohtaja Peter Franklin on vahvistanut, että uusissa puhelimissa tullaan näkemään klassinen näppäimistö sekä 5G-yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tuoreiden OnwardMobilityn toimitusjohtajan kommenttien mukaan ensimmäiset BlackBerry-puhelimet tullaan kehittämään yhteistyössä Foxconnin kanssa ja puhelimissa tullaan näkemään BlackBerrylle ominaisia piirteitä, kuten näppäimistö. Lisäksi puhelimet tulevat saamaan uusia ominaisuuksia, kuten tuoreimmat 5G-yhteydet. OnwardMobility on lisäksi vahvistanut, että BlackBerry-puhelimia on tarkoitus tuoda myyntiin aluksi Euroopassa sekä Pohjois-Amerikassa, joiden lisäksi myynti laajenee myös Aasiaan myöhemmin.

Toistaiseksi uusien BlackBerry-puhelimien julkaisulle ei ole annettu mitään tarkkaa aikataulua, muuta kuin puhelimia on luvassa vuoden 2021 aikana. OnwardMobility on myös kertonut panostavansa BlackBerry-puhelimissa vahvaan tietoturvaan, sillä kyseessä on osa-alue, josta BlackBerry on tunnettu.

Aikaisemmin BlackBerry-puhelimia markkinoille yritettiin tuoda nähtävästi epäonnistuneesti TCL:n toimesta, joka julkaisi muutaman mielenkiintoisen puhelimen, kuten näppäimistöllä varustellut BlackBerry KEYOne– sekä KEY2 LE -mallit. Intiassa BlackBerry-brändin alaisuudessa nähtiin myös vuonna 2018 muutama puhelin Optiemus-yritykseltä.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:BlackBerry