OnePlusYleinen

Vuotokuvissa OnePlus Buds Pro 2 -huippukuulokkeet – paljastavat yhteistyön tanskalaisen kaiutinvalmistajan kanssa

OnePlus Buds Pro 2

Huhuissa on puhuttu syksyn aikana uusista huippuluokan OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista, mutta julkaisua ei ole näkynyt eikä kuulunut. 91mobiles.com-sivusto on saanut nyt käsiinsä yksityiskohtaisia tuotekuvia julkaisemattomista huippukuulokkeista.

Ulkoisesti uutuuskuulokkeet tulevat muistuttamaan edeltäjiään, joten muotoiluun ei ole saatu suuria uudistuksia. Kuvissa kuulokkeet ovat esillä Olive Green -väriversiossa, jotka ovat tummanvihreät. Kuvat paljastavat OnePlussan tekevän yhteistyötä tanskalaisen kaiutinvalmistaja Dynaudion kanssa, joten OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeisiin odotetaan vakuuttavaa äänenlaatua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro 2

Kuulokkeissa itsessään on tulpallinen rakenne, joka helpottaa niitä pysymään korvissa. Kuulokkeisiin on saatu tuttu kaksisävyinen viimeistely, sillä yläosa on mattapintainen ja alaosa kiiltäväpintainen. Latauskotelo on korurasiaa muistuttava ja siinä on LED-ilmaisinvalo sekä Bluetooth-painike.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeista on aikaisemmin kuultu vuotoja, joiden perusteella äänestä tulevat vastaamaan 11 ja 6 mm kaksoiselementit. Kuulokkeisiin on tulossa aktiivinen melunvaimennus aina 45 desibeliin asti. Huhujen mukaan akunkesto on 6 tuntia melunvaimennuksella sekä 9 tuntia ilman sitä. Latauskotelon kanssa akunkesto on 22 tuntia melunvaimennuksella sekä 38 tuntia ilman sitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro 2

Kuulokkeiden odotetaan tarjoavan kolme mikrofonia ja tuettuna olisi LHDC 4.0 -koodekki sekä tilaäänitoiminto. Melunvaimennuksen pitäisi tukea adaptiivista tilaa, jolloin sen voimakkuus vaihtelee automaattisesti tarpeen mukaan. Akun latauksen odotetaan tapahtuvan langallisesti sekä langattomasti. Langallisesti tuetaan pikalatausta, joka antaa 3 tuntia akkua 10 minuutin latauksella.

OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeiden tarkasta julkaisuajasta ei ole tietoa. Odotettavasti kuulokkeet esitellään pian, mahdollisesti yhdessä OnePlus 11 -puhelimen kanssa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus