Black FridayYleinen

Veikon Koneen Black Friday -kampanja käynnissä – tässä ovat parhaat poiminnat älypuhelimista, älykelloista, tableteista sekä kuulokkeista

Gigantti aloitti oman Black Friday -kampanjansa tänään, ja kävimme erillisessä artikkelissa parhaimmat tarjoukset läpi. Myös Veikon Kone on aloittanut Black Friday -kampanjansa hyvissä ajoin, joten nyt on aika tarkistaa myös nämä tarjoukset.

Veikon Koneen Black Friday -kampanja on voimassa myymälöissä sekä nettikaupassa. Tarjoustuotteita pystyy ostamaan vain 1 kappale per asiakas. Veikon Koneen mukaan kaikkia tuotteita on reilut, mutta rajoitetut erät tarjolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen puhelimista Veikon Kone tarjoaa vain vähän alennuksia. Kompaktia puhelinta etisevät voivat hankkia iPhone 13 minin 649 euron hinnalla ja uusimmasta iPhone 14 -puhelimesta saa 40 euron alennuksen. Honorilta tarjoukseen on saatu monet tänä vuonna myyntiin tuodut puhelimet. Honor 70 -puhelimen saa 100 euron alennuksella sekä huippuluokan Honor Magic 4 Pron vastaavasti 300 euron alennuksella.

Motorolan valikoimasta Veikon Kone on saanut tarjoukseen ainoastaan kaksi puhelinta, joista mielenkiintoisempi on varmasti Motorola Edge 30 70 euron alennuksella, eli 399 eurolla. OnePlussalta alennuksessa on vain OnePlus Nord CE 2 199 euron hintaan. Xiaomin puhelimista varteenotettavia tarjouksia ovat Poco F4 GT -pelipuhelin 499 euron hinnalla sekä kompakti Xiaomi 12 -puhelin 499 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin puhelimia on saatu pitkä lista alennukseen, mutta ne ovat pitkälti samoja kuin esimerkiksi Gigantilla. Galaxy A13 5G -puhelimen saa 149 euron hinnalla ja toinen mielenkiintoinen on Galaxy A53 5G -puhelin 299 euron hinnalla. Galaxy S22 -mallistosta saa myös useamman sadan euron alennuksia. Jos etsinnässä on taittuvanäyttäinen puhelin, niin Galaxy Z Flip 3 -puhelimen vai hankkia vain 599 eurolla.

Sonyn tämän vuoden uutuuspuhelimet ovat myös edustettuna listalla ja niistä on hyviä alennuksia. Esimerkiksi Xperia 1 IV -puhelimesta saa 400 euron alennuksen, Xperia 10 IV -puhelimesta saa 200 euron alennuksen ja Xperia 5 IV -puhelimesta saa 250 euron alennuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Veikon Koneen puhelintarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Älypuhelimet:

Älykelloja Veikon Kone on laittanut todella vähän alennukseen, ja ne ovat samat kuin esimerkiksi Gigantilla. Huawei Band 7 -aktiivisuusrannekkeen voi ostaa 49 eurolla ja Huawei Watch Fit 2 -kellon 99 euron hinnalla. Samsungin valikoimasta alennukseen on saatu Galaxy Watch 4 -kellon Bluetooth-versioita. 40 mm versio maksaa 129 euroa ja 44 mm versio 149 euroa.

Älykellotarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Älykellot:

Tablettien osalta saadaan tyytyä tarjouksiin ainoastaan Lenovon edullisista laitteista sekä Samsungin A- ja S-sarjojen laitteista. Mielenkiintoisin tarjouksista on todennäköisesti Galaxy Tab S8 5G, jonka hinnat alkavat 699 eurosta normaalin 949 euron sijasta.

Tablettitarjoukset ovat listattuna alapuolella.

Tabletit:

Kuulokkeista nähdään myös tarjouksia, mutta mikään ei oikeastaan erotu joukosta. Olemme listanneet vain mielenkiintoisimmat tuotteet alapuolelle. Mainittavin alennus on todennäköisesti Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeet 79 eurolla.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday