SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy A41 – saamassa muista Galaxy A -puhelimista poikkeavan näytön

Samsung Galaxy A41

Samsung on panostanut viimeisen vuoden sisällä vahvasti Galaxy A -mallistoonsa, joka rakentuu edullisista puhelimista aina ylemmän keskihintaluokan laitteisiin. Samsung on tuonut Suomessakin myyntiin keskihintaiset Galaxy A51- ja Galaxy A71 -puhelimet, mutta mallisto on laajentumassa lisää tulevaisuudessa. Olemme aikaisemmin nähneet Galaxy A11 -puhelimen tarkassa vuotokuvassa, ja nyt vuorossa on Galaxy A41.

Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkaissut yhdessä Pricebaba-sivuston kanssa kuvia Galaxy A41 -puhelimen 3D-mallinnukseen pohjautuen. Yleensä OnLeaksin julkaisemat kuvat ovat olleet hyvin oikeassa, jonka takia nytkin kuvissa nähtävän laitteen voidaan odottaa olevan Galaxy A41.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään ensinnäkin, että Galaxy A41 tulee saamaan muista uusista Galaxy A -puhelimista poikkeavan näytön. Samsung on luottanut uusissa puhelimissa reiällä varusteltuun näyttöön, mutta nyt Galaxy A41 tulee saamaan kuvien perusteella pisaramaisen loven etukameraa varten. Tietojen mukaan näyttö on kooltaan noin 6 tuuman suuruinen. Puhelimen takaosassa nähdään selvästi laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä yksi LED-salamavalo. Koska laitteen ulkopuolella ei ole nähtävillä perinteisempää sormenjälkilukijaa, niin Samsung todennäköisesti luottaa näytönalaiseen sormenjälkilukijaan.

Tietojen mukaan Galaxy A41 -puhelimen pääkameran tarkkuus olisi 48 megapikseliä. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa mihin tarkoituksiin kahta muuta kameraa käytetään. Etuosassa odotetaan olevan 25 megapikselin selfiekamera. Galaxy A41 tulee saamaan myös 3500 milliampeeritunnin akun, 15 watin pikalatauksen, USB-C-tyypin latausliittimen, MediaTek Helio P65 -järjestelmäpiirin sekä Android 10 -käyttöjärjestelmän.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung voisi uuden Galaxy A41 -puhelimen julkaista. Todennäköisesti puhelin nähdään markkinoilla kuitenkin kevään aikana.

Lähde: Pricebaba.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung