SamsungYleinen

Vuotokuvassa julkaisematon Samsung Galaxy A11 – tässäkö on seuraava hittipuhelin?

Vuotokuvassa Samsung Galaxy A11

Android Headlines -sivusto on saanut käsiinsä tuotekuvan toistaiseksi julkaisemattomasta edullisesta Galaxy A11 -älypuhelimesta. Uutuuspuhelimessa Samsung tulee tarjoamaan tuttuja Galaxy A -malliston ominaisuuksia entistäkin edullisempaan hintapisteeseen. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin Samsung tulee puhelimen julkaisemaan.

Kuvan perusteella Galaxy A11 tulee rakentumaan kokonaisuudessaan muovista. Takaosassa nähdään kolmoiskamera, salamavalo sekä perinteikäs sormenjälkilukija. Takaosassa on myös Samsungin logo. Etuosassa on näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameralle tehty reikä. Näyttöä kiertää varsin tasapaksut kehykset, mutta alareunassa on hieman paksumpi musta kaistale.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy A11 -puhelimessa olisi 6,2 tuuman HD+ -tasoinen näyttö sekä tehoista vastaisi Exynos 7 -sarjan järjestelmäpiiri. RAM-muistia odotetaan jopa 3 gigatavua. Akunkestosta tulee vastaamaan suuri 5000 milliampeeritunnin akku. Takaosan kolmoiskamera rakentuu 13 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta. Etuosassa on huhujen mukaan 8 megapikselin selfiekamera.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung aikoo julkaista uuden Galaxy A11 -puhelimen. Viime vuoden suosituin Android-puhelin oli Galaxy A10, jonka takia Galaxy A11 -puhelinta kohtaan on suuria odotuksia muun muassa myyntimäärien suhteen.

Lähde: Android Headlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

8 Kommenttia

 1. Miksi S malli hyppäsi kymmenestä kahteenkymmeneen ja A normaalisti 11?

  1. Samsungin Galaxy A-malliston nimeämiskäytöntä on ollut alun perinkin hieman erilainen kuin Galaxy S -malliston. Viime vuonna Galaxy A -puhelimia olivat mm. A10, A20, A30, A40, A50 ja A70, ja mitä suurempi luku, niin sitä teknisesti parempi puhelin. Nyt tänä vuonna nimeäminen on A11, A21, A31, A41, A51 jne. ja numero ”1” korostaa vain, että kyseessä on vuoden uudempi versio.

   Galaxy S -mallistoa on vuosittain päivitetty yhden mallinumeron verran, eli mm. S7, S8, S9, S10… tänä vuonna päättivät vain hypätä Galaxy S20 -mallinumerointiin varmastikin vain sen takia, että se on loogisempi tapa kuin S11, S12, S13 jne., Ensi vuonna on odotettavissa siis todennäköisesti Galaxy S30, jos Samsung pitää nykyisen nimeämiskäytäntönsä.

 2. Siksi että se on parempi älypuhelin ku joku muu älypuhelin t. Janika

 3. Siis tuo puhelinhan on ihan farssi exynos on paskaa hd+ on paskaa 3gb ramia on naurettavan vähän… Tää puhelinhan on niinkuin 5v jälessä. Kuka vittu tän on jurrissa tänne kirjottanu todellakaan mikään hitti puhelin näillä spekseillä sormenjälki lukiakin takana ja 5g tuesta varmasti tietoakaan 😐
  Ps. Niin ja kameratkin on alle 13mp eli yhtä tuskaa perseessä ne kuvienkin ottaminen

  1. Samsungin viime vuoden Galaxy A10 -puhelin oli kaikista myydyin Android-puhelin vuoden 2019 aikana, joten nyt Galaxy A11 on seuraaja viime vuoden hittipuhelimelle. Eli todennäköisesti myös Galaxy A11 -puhelinta tullaan myymään paljon tämän vuoden aikana.

  2. Faktoja kyllä noi on mut emt saatto tarkoittaa hittipuhelimella sitä puhelinta jonka kaikki mammat sun muut ostaa ku ei raaski ostaa mitää kalliimpaa ku ton hinta ei todennäköisesti ees 200 ylety

 4. ”Parempi älypuhelin kuin joku muu”
  Katso antutu benchmark listaa niin huomaat että on paljonkin kännyköitä jotka pesee sampan .

 5. Usb-liittimestä ei ilmeisesti vielä olut tietoa mutta mikäli Samsung siirtyisi Usb-C:hen myös näiden edullisimpien mallien kohdalla, niin kyseessä olisi varmasti aivan pätevä peruskäyttöön riittävä puhelin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung