SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+ – Luvassa mielenkiintoinen liukuväri

Samsung Galaxy Note10+

Samsung tulee julkaisemaan alle kuukauden päästä yhtiön tuoreimmat huippupuhelimet, joiden odotetaan olevan nimiltään Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+. Tulevista puhelimista on nähty ja kuultu vuotoja useasta lähteestä, mutta tänään nettiin on vuodettu virallisia tuotekuvia molemmista vielä julkaisemattomista puhelimista.

Molemmat Galaxy Note10 -malliston puhelimet tulevat kuvien mukaan jakamaan pitkälti samanlaisen toteutuksen. Ainoat merkittävät eroavaisuudet ovat näytön koossa sekä kameroissa. Galaxy Note10 -malliin odotetaan 6,3 tuuman AMOLED-näyttöä, kun plus-versiossa odotetaan olevan 6,75 tuuman näyttöpaneeli. Lisäksi Galaxy Note10 saa kolmoiskameran, kun Galaxy Note10+ -versiossa nähdään neloiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Note10+

Odotuksien mukaan puhelimien näytössä olevan etukameran tarkkuus on 10 megapikseliä. Tehoista puhelimissa vastannee Qualcomm Snapdragon 855 tai Samsungin oma Exynos 9825 -järjestelmäpiiri. Todennäköisesti Galaxy Note10 -malliston halvimmassa versiossa on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kalleimmassa versiossa odotetaan olevan Galaxy S10+ -puhelimen tapaisesti 12 gigatavua RAM-muistia sekä yksi teratavu sisäistä tallennustilaa.

Vuotokuvissa Galaxy Note10 sekä Galaxy Note10+ ovat esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä sinertävän liukuvärjätty. Kuvat eivät suuremmin pääse enää paljastamaan uutta. Mustassa versiossa S Pen -kynä näyttää olevan musta ja liukuvärjätyssä versiossa taasen sininen.

Samsung vahvisti heinäkuun alussa, että yhtiö tulee julkaisemaan uudet puhelimet 7. elokuuta 2019 -järjestettävässä tilaisuudessa. Unpacked 2019 järjestetään New Yorkissa ja tilaisuus alkaa kello 23.00 Suomen aikaa.

Lähde: WinFuture.de, Ishan Agarwal

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung