SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsung Galaxy Watch Active2 -älykello

Samsungin on raportoitu kehittävän seuraajaa aikaisemmin tänä vuonna julkaistulle Galaxy Watch Active -älykellolle, joka olisi luonnollisesti nimeltään Galaxy Watch Active2. Vaikka edellisen Watch Active -kellon julkaisusta on vain neljä kuukautta, niin nyt SamMobile -sivusto on julkaissut kuvia vielä julkaisemattomasta seuraajasta.

Kuvista nähdään, että Samsung tulee säästämään pitkälti tutun muotoilun, vaikka jotkin yksityiskohdat ovat hieman muuttuneet. Esimerkiksi virtapainike on nyt korostettu pyöreällä punaisella renkaalla ja toisesta painikkeesta on tehty suorakulmio. Kellon toisella sivulla on nähtävästi kaiutinritilät sekä mikrofoni ja alaosan sykemittari on saanut hieman uudenlaisen toteutuksen. Kello ei tule taaskaan saamaan esimerkiksi Galaxy Watch -kellosta tuttua pyörivää ohjauskehystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy Watch Active2 pitäisi olla tulossa tarjolle kahdessa versiossa, joista toisessa on tuki Wi-Fi-yhteyksille ja toisesta löytyy 4G LTE -yhteydet.  4G-versioon odotetaan 340 mAh akkua ja Wi-Fi-versioon pienempää 237 mAh akkua. Kelloon odotetaan myös 1,5 gigatavua RAM-muistia sekä 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy Watch Active2 on tulossa todennäköisesti tarjolle 40 mm ja 44 mm versioina.

Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa, milloin Samsung aikoo uutuuskellonsa julkaista, mutta uudet vuotokuvat antavat laitteesta ensimmäisen vilauksen. Samsung voisi julkaista Galaxy Watch Active2 -kellon mahdollisesti Galaxy Note10 -puhelimien kanssa elokuussa.

Lähde: SamMobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung