SamsungYleinen

Vuotokuvissa Samsungin edullinen Galaxy F52 5G -älypuhelin

Samsungin on odotettu julkaisevan toukokuun aikana uuden Galaxy F52 5G -älypuhelimen ainakin Kiinan markkinoilla, ja puhelimesta on nähty ja kuultu huhuja aikaisemminkin. Nyt kiinalaisessa Weibo-palvelussa käyttäjä on jakanut live-kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta. Kiinassa Galaxy F52 5G -puhelimen hinnaksi on raportoitu 1999 juania, eli noin 256 euroa. Kyseessä olisi mielenkiintoinen keskihintaluokan 5G-puhelin.

Galaxy F52 5G -puhelimen kuvat paljastavat näytön oikeassa yläkulmassa olevan etukameraa varten tehty reikä, eikä se ole keskitetysti samalla tavalla kuin nykyisissä Galaxy-puhelimissa. Näyttöä on kiertämässä kohtalaiset kehykset ja takaosassa on esillä tuttu laatikkomainen kamera-alue. Kameroita puhelimessa näyttää olevan neljä, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Kuvien perusteella Samsung on valmistanut Galaxy F52 5G -puhelimen pääosin muovista ja laitteen alareunassa nähdään kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy F52 5G tulisi saamaan 6,57 tuuman IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Lisäksi puhelimeen odotetaan 16 megapikselin selfiekameraa, 64 megapikselin pääkameraa sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Samsung tulee hyödyntämään puhelimessa myös tuttua Snapdragon 750G -järjestelmäpiiriä. Galaxy F52 5G tulee tarjoamaan tietojen mukaan myös 4350 milliampeeritunnin akun, 25 watin pikalatauksen sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Samsungin odotetaan julkaisevan nyt vuotaneen Galaxy F52 5G -puhelimen Kiinassa vielä toukokuun aikana, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole vielä vahvistettu. Galaxy F -malliston puhelimia on ollut saatavilla myös Intiassa, mutta kovinkaan laajasti ne eivät ole olleet myynnissä Euroopassa. On siis varsin turvallista todeta, ettei Samsung ole Galaxy F52 5G -puhelinta tuomassa Suomessa myyntiin.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung