NothingYleinen

Entisen OnePlus-pomo Carl Pein yritys Nothing esittelee Ear 1 -kuulokkeet kesäkuussa

OnePlussalta lähtenyt perustajajäsen Carl Pei laittoi viime lokakuussa pystyyn uuden yrityksen, joka kantaa nimeä Nothing. Nyt Pei on paljastanut yrityksen ensimmäisen tuotteen olevan tulossa jo ensi kuussa ja kyseessä ovat täyslangattomat nappikuulokkeet. Yhtiö on myös luvannut muita uusia tuotteita myöhemmin vuoden aikana.

Tuleva tuote kantaa yksinkertaisesti nimeä Ear 1, ja julkaisun kerrotaan tapahtuvan kesäkuussa. Toistaiseksi Nothing ei ole kuitenkaan paljastanut tarkempia tietoja kuulokkeista, julkaisupäivästä tai edes hintaluokasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virallisesta teaser-kuvasta on mahdollista todennäköisesti päätellä hieman kuulokkeiden muotoilua. Nothing ei nähtävästi tule luottamaan alan standardina pidettyyn AirPods-tyyliseen muotoiluun, vaan on luonut varsin uniikin muotoilun. Muotoilun on odotettu olevan kuulokkeiden keskiössä, sillä Nothing on tehnyt yhteistyötä erikoisista muotoiluistaan tunnetun ruotsalaisen Teenage Engineeringin kanssa.

Muotoilun keskiössä on todennäköisesti läpinäkyvyys, sillä Carl Pei on monessa tilanteessa maininnut yhtiön tuotteiden saavan mahdollisesti läpinäkyvän muotoilun. Ear 1 -kuulokkeet ovat yhtiön ensimmäinen tuote, mutta Nothing on kertonut tavoitteena olevan älylaitteiden ekosysteemi, jotka ovat saumattomasti yhteydessä toisiinsa.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing