AndroidHMDNokiaYleinen

Vuotokuvissa tuntematon Nokia-puhelin – onko tämä Nokia 7:n seuraaja?

HMD Global ei näytä onnistuvan pitämään vuotoja kurissa, sillä tänään Kiinasta kantautuneissa live-kuvissa on esillä jälleen puhelin, jota ei ole ennen nähty. Huhuissa puhelimen kerrotaan olevan koodinimeltään Nokia Phoenix, josta on aikaisemminkin kuultu huhuja. Kuvien perusteella kyse ei ole kuitenkaan samasta puhelimesta, joka viime viikolla nähtiin Nokia 7.1 Plus -nimellä monissa kuvavuodoissa.

Uusien vuotokuvien perusteella tuntemattomassa puhelimessa tullaa näkemään erikoisesti viimeistelty lasinen takakuori, alumiiniset kehykset sekä ulkoneva kaksoiskamera, jonka vieressä on salama. Kameran alapuolella on myös sormenjälkilukija. Kuvissa puhelin esiintyy hieman rusehtavassa värissä, kun taasen toisessa kuvassa on nähtävissä valkoinen versio, jossa on kupariset yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella on vaikea lähteä sanomaan, mikä puhelin on kyseessä, mutta huhuissa mainitaan toistuvasti Nokia X7 -mallinimi. Jo aikaisemmissa huhuissa Nokia 7.1 Plussan tiedetään olevan selvästi erilainen ja loogisesti tämän nimi olisi Kiinassa Nokia X7. Voisiko nyt kuvissa nähty puhelin olla päivitystä kaipaavan viime vuoden Nokia 7 -puhelimen seuraaja vaiko mahdollisesti jopa päivitetty Nokia 8 -puhelin?

Lähde: Baidu, Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android