AndroidOnePlusYleinen

Vuotanut kutsu OnePlus 6T:n julkaisutilaisuuteen paljastanee puhelimen julkaisupäivän

OnePlussan odotetaan julkaiseman uuden OnePlus 6T -puhelimen lokakuussa, mutta toistaiseksi varmaa julkaisupäivää ei ole kerrottu. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että uutuuspuhelimen julkaisun pitäisi tapahtua 17. lokakuuta 2018, jos on uskomista MySmartPrice.com -sivuston tietoja.

Kiinassa on väitetysti postattu Weibo-palveluun kuva kutsusta, jossa kerrotaan OnePlus 6T:n julkaisun tapahtuvan 17. lokakuuta. Kutsussa on teksti ” Unlock The Speed. OnePlus 6T Launch Event. October 17. India”. Jo muidenkin vuotojen perusteella on voitu julkaisun odottaa tapahtuvan kutsussa ilmoitettuna päivänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotanut kutsu OnePlus 6T:n julkaisutilaisuuteen Intiassa.

Huhujen mukaan OnePlus 6T -puhelimeen on lupa odottaa 6,41 tuuman AMOLED-näyttöä pienellä lovella sekä sormenjälkilukijalla. Näyttö on todennäköisesti Full HD+ -tasoinen ja suojattu Gorilla Glass 6 -lasilla. Tehoista vastaa Snapdragon 845 -piiri, joka löytyi myös OnePlus 6 -mallista. OnePlus 6T -puhelimesta on odotettavissa ainakin 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilliset versiot sekä 64, 128 ja 256 gigatavun tallennustilalla varustellut versiot.

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut, että OnePlus 6T ei tule enää saamaan perinteistä 3,5 mm kuulokeliitintä. Kameroiden osalta odotetaan kaksoispääkameraa, joka koostuisi 16 + 20 megapikselin sensoreista, kun taasen etupuolella olisi yksi 20 megapikselin selfie-kamera. Huhuissa akun kooksi odotetaan 3700 milliampeerituntia.

Lähde: MySmartPrice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android